Accessoires wassen en drogen

Doe de was op uw eigen manier en draag zorg voor uw toestellen met accessoires die u tijd en moeite besparen.

Toon alle accessoires

Alle accessoires (8 Producten)

Producten filteren

Types

8 Producten

 • DK11

  Afvoerslang

  DK11

  Afvoerkit voor condensatiewater


  (0)
 • RA12

  Droogrek

  RA12

  AEG Droogrek voor warmtepompmodellen. Dit droogrek is de perfecte oplossing om gemakkelijk en veilig thuis fijne was, wol, lingerie, zacht speelgoed en zelfs sportschoenen te drogen. Het beschermt de kleding tegen draaien tijdens de droogcyclus.


  (0)
 • RA11

  Droogrek

  RA11

  AEG Droogrek voor condensmodellen. Dit droogrek is de perfecte oplossing om gemakkelijk en veilig thuis fijne was, wol, lingerie, zacht speelgoed en zelfs sportschoenen te drogen. Het beschermt de kleding tegen draaien tijdens de droogcyclus.Alleen geschikt voor 60 cm diepe drogers met condenstechnologie en sommige warmtepompmodellen. Zie voor details het compatibiliteitsblad aan de binnenkant.


  (0)
 • STA8

  Tussenstuk met lade

  STA8


  (0)
 • BR11

  Tussenstuk met lade

  BR11

  Montageset voor wasmachines en droogkasten


  (0)
 • SKP11

  Tussenstuk met lade

  SKP11

  AEG Stapelkit voor wasmachine en droger met uittrekbare rek. Met deze kit kunt u uw wasdroger veilig op uw wasmachine plaatsen om ruimte te besparen. Het heeft een uittrekbaar rek dat het vullen en leegmaken van uw droger heel gemakkelijk maakt en dat extra ruimte biedt om uw droge wasgoed op te vouwen.Eenvoudig te installeren, zonder schroeven te bevestigen aan de bovenkant van de wasmachine.Geschikt voor was- en drogers met een breedte van 60 cm met laaddeur aan de voorzijde. Voor apparaten met een diepte van 54 tot 60 cm.


  (0)
 • A4WZWB31

  Waszak

  A4WZWB31

  AEG grote waszak. Deze waszak beschermt tere weefsels tijdens het wassen. Het voorkomt het risico op vlekken en beschadigingen door de wrijving van het wasgoed.De waszak is gemaakt van polyester en heeft een ritssluiting. De waszak is 40cm x 60cm.Inclusief kleine waszak gratis (30 cm x 40 cm).


  (0)
 • A6WMG101

  Ontkalker

  A6WMG101

  AEG Ontkalker voor afwas- en wasmachine - 200g. Verwijdert kalkaanslag voor optimale prestaties van uw apparaat met minimaal stroomverbruik.Plaats de inhoud in de lege wasmachinetrommel en laat een 40ºC-programma lopen zonder voorwas. Herhaal deze procedure 4 keer per jaar, afhankelijk van de waterhardheid. Voor vaatwassers: laat een lege cyclus lopen bij 50°C. Gebruik voor optimale resultaten de ontvetter van AEG voordat u deze ontkalker gebruikt.


  (0)