Ontdek

Was/droogcombinaties

Dubbele prestaties, de helft van de ruimte

AEG was/droogcombinaties zijn voorzien van DualSense technologie waardoor deze de beste was- en droogprestaties aanbieden in slechts een, enorm praktisch, toestel. U hoeft dus niet langer met de hand te wassen en plat te drogen. U kunt er namelijk zelfs uw delicate kledingstukken mee wassen drogen en ook wol die normaal bedoeld is voor handwas. Het is dezelfde technologie die onze afzonderlijke toestellen zo goed maakt. Het past nu gewoon allemaal in één toestel.

Het bedieningspaneel van de OKOKombi Plus

Gewassen, gedroogd, verzorgd

Het was nog nooit zo eenvoudig om uw kleren te wassen, drogen en dragen. Met ÖKOKombi Plus kunt u uw kleding van de wasmand naar de kledingkast brengen met slechts één cyclus. Met een druk op de knop kunt u tot wel 6 kg wassen en drogen in één keer (ongeveer 24 hemden). Dankzij onze unieke warmtepomptechnologie krijgt u niet enkel propere en droge kleren maar wordt uw kleding ook verzorgd op lagere en veiligere temperaturen.

Een afbeelding van een stopcontact met vermelding van de hoeveelheid energie die u kunt besparen met een AEG was/droogcombinatie

Maximale efficiëntie, minimale energie

AEG was/droogcombinaties bieden veel manieren om energie te besparen. Ons warmtepompmodel is tot 40% zuiniger dan het hoogst haalbare energielabel A voor was/droogcombinaties. Daarnaast is een toestel met warmtepomp ook efficiënter doordat het alleen maar lucht gebruikt tijdens het drogen. Andere was/droogcombinaties gebruiken water in de droogfase om vocht uit uw kleding te condenseren. Bovendien draagt OptiSense zorg voor uw kleding door de was- en droogtijd van uw lading aan te passen. Daardoor wast of droogt u nooit meer te lang en gebruikt u dus ook niet meer te veel energie.

AEG geeft consumenten het vertrouwen om wollen kledingstukken in een wasmachine te stoppen

Peter Ackroyd

Global Strategic Advisor van Woolmark Company

Woolmark gecertificeerd

Met AEG was/droogcombinaties kunt u uw meest delicate wollen kledingstukken veilig wassen en drogen.

Het bedieningspaneel van een AEG ÖKOKombi Plus was/droogcombinatie

Veilig wassen en drogen

Onze was/droogcombinaties zijn de eerste op de markt waarin u uw wollen kleding, die normaal gezien enkel geschikt is voor handwas, veilig kunt wassen en drogen. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Woolmark, 's werelds toonaangevende autoriteit voor wolverzorging, heeft met hun Blue Care-label verklaard dat onze was/droogcombinaties beide kunnen. Daarom kunt u zelfs uw mooiste wollen kledingstukken met het volste vertrouwen wassen en drogen.

De beste zorg voor elke was

Behoud de intensiteit van uw kleuren, de gladheid van uw stoffen en ga voor die lage energierekeningen. Met OptiSense technologie kunt u uw kleding nooit te lang wassen of drogen. Het detecteert automatisch de grootte van uw lading en zorgt voor de meest efficiënte was- en droogcyclus. Om energie te besparen en uw kleding te beschermen, stopt de cyclus zodra uw was klaar is. Hierdoor blijft uw kleding er mooi uitzien en fijn aanvoelen, en bespaart u ook nog eens geld.

Frissere stoffen, zo goed als nieuw

Professionele wasserijen gebruiken stoom om versleten kleding er weer als nieuw te laten uitzien en aanvoelen. Nu kunt u diezelfde technologie gewoon bij u thuis gebruiken. In slechts 30 minuten maakt het stoomprogramma van onze was/droogcombinaties de vezels los en verwijdert het geurtjes. Het zorgt er ook voor dat u minder hoeft te strijken. Zo wordt er tussen wasbeurten door nieuw leven geblazen in dat speciale hemd of dat favoriete kleedje.

De AEG Inverter motor

1 motor, 10 jaar garantie

Voor betrouwbaarheid, wasbeurt na wasbeurt, testen we al onze was/droogcombinaties urenlang op continu gebruik. Onze Inverter motor is niet alleen stil en energiezuinig, het is ook een van de meest duurzame motoren met daarbovenop een garantie van 10 jaar. Er worden geen borstels gebruikt zodat er minder lawaai, slijtage en trillingen zijn zoals bij gewone motoren. Daardoor biedt uw was/droogcombinatie jarenlang hoge prestaties met lage decibels.