Nieuws en evenementen

Nieuws en evenementen

Al meer dan 125 jaar is AEG een voortrekker op vlak van consumententechnologie. We willen dan ook blijven delen wat er nieuw, spannend en trending is. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden. AEG is ook aanwezig op foodfestivals samen met onze partners en welbekende chef-koks. Hou zeker ook onze FACEBOOK pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Wedstrijd AEG FACEBOOK - November 2016

Een koffiezetter AEG KF7800 winnen?
Wij vroegen u ons te vertellen waarom u op een drukke ochtend tijd moet besparen om kans te maken binnenkort een schitterende AEG KF7800 koffiemachine te hebben!

Antwerpen Proeft - Taste of Antwerp 2016 

De 10de editie van het culinaire publieksfestival Antwerpen Proeft, in samenwerking met AEG, vond plaats in de Waagnatie van donderdag 5 mei 2016 t/m zondag 8 mei 2016.... 

AEG krijgt sustainability award 2016 met Electrolux

Voor het vijfde jaar op rij staat Electrolux, moederbedrijf van AEG, op nummer één in het RobecoSAM Sustainability Yearbook. Dit is een jaarlijks berekende lijst van prestaties op het gebied van duurzaamheid bij meer dan 2000 van ’s werelds grootste bedrijven. Electrolux is hiermee ‘Industry Leader Household Durables’ (brancheleider in duurzame huishoudtoestellen).