Antwerpen Proeft - Taste of Antwerp 2016

De 10de editie van het culinaire publieksfestival Antwerpen Proeft, in samenwerking met AEG, vond plaats in de Waagnatie van donderdag 5 mei 2016 t/m zondag 8 mei 2016.

Antwerpen Proeft met AEG

AEG zet 2 tweesterrenchefs, gratis kookworkshops en Taking Taste Further op het menu van Antwerpen Proeft.

Antwerpen Proeft * Taste of Antwerp
5-6-7-8 mei 2016
10de jaarlijkse editie
Waagnatie

Het culinaire festival Antwerpen Proeft, dat van donderdag 5 mei (Hemelvaart) tot zondag 8 mei zijn 10de jaarlijkse editie beleefde, kon 2 tweesterrenchefs toevoegen aan zijn line-up. AEG, ook in 2016 headline partner van het festival, vaardigde zowel Bart De Pooter van restaurant Pastorale als NorthSeaChef Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus af.

Eerder pakte het festival voor zijn jubileum uit met ronkende namen als Jeroen Meus met Würst, Jaro & Hanne (Kilimanjaro), Nathalie Meskens (Nimman, Yam Thai), Piet Huysentruyt (Likoké), Sepideh Sedaghatnia (Divin by Sepi), Wim Ballieu (Balls & Glory) en Wout Bru. Daar komen nu dus via AEG de 2 tweesterrenchefs Bart De Pooter en Bart Desmidt bij.

Gratis naar AEG Proeft Theater
Naast eten en drinken valt er weer veel te zien op Antwerpen Proeft, en kunt u weer veel leuks beleven. Om te beginnen zijn er de gratis kookdemonstraties, masterclasses en workshops in het AEG Proeft Theater, waar onder meer AEG-ambassadeurs Bart De Pooter en Bart Desmidt 'acte de présence' en het beste van zichzelf zullen geven.

Gratis kookworkshops in AEG Cooking Club
Als bezoeker van Antwerpen Proeft kunt u ook gratis deelnemen aan unieke kookworkshops in de AEG Cooking Club, waarbij u met AEG combi stoomovens en -inductiekookplaten topgerechten op tafel tovert. AEG-chefs leren u alles over de toestellen, recepten en ingrediënten waarmee u aan de slag gaat. Als kers op de taart kunt u na afloop proeven van uw eigen kookkunsten en wordt u getrakteerd op een meer dan verdiend drankje.

Taking Taste Further met AEG
De baanbrekende innovaties en toestellen van AEG helpen u bij het perfectioneren van uw gerechten en recepten, waardoor u meer en beter proeft dan ooit. Door vernieuwende technieken en technologieën tilt AEG uw smaakbeleving naar het hoogste niveau: Taking Taste Further. 

Breng op Antwerpen Proeft zeker een bezoek aan het AEG Sous Vide Restaurant, waar AEG-chefs à la minute gerechten serveren die zijn klaargemaakt volgens de nieuwste kooktechnieken met toptoestellen uit het AEG-gamma, en maak kennis met Taking Taste Further.

Praktische info

Online ticketverkoop: www.antwerpenproeft.be/tickets

De vraagprijs voor een dagticket in voorverkoop is 6,5 euro, inclusief - onder andere - een gratis welkomstdrink ter plaatse en een waardebon voor een gratis huisaperitief bij het deelnemend restaurant van uw keuze, geldig na Antwerpen Proeft.

Meer informatie: www.antwerpenproeft.be