Buy&Try-2016

Altijd de juiste keuze!
Probeer 90 dagen. Niet tevreden geld terug.

Als u kiest voor AEG, kiest u voor topkwaliteit. 

Dat bewijzen we graag door u een BUY & TRY-periode aan te bieden op een selectie van AEG vaatwassers met A++ of A+++ energieklasse.

Geldig van 01/02/2016 t.e.m. 30/04/2016.

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen...

Heeft u een deelnemend toestel aangekocht tijdens de actieperiode 01/02/2016 t.e.m. 30/04/2016, dan kan u het terugnameformulier terugsturen voor 29 juli 2016.

 

HOE DEELNEMEN?

Stap 1: Aankoop deelnemend product
U koopt een deelnemende vaatwasser aan tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 30 april 2016. Deze actie geldt alleen voor een selectie AEG vaatwassers met energieklasse A++ of A+++ (zie modellenlijst) die in België - binnen de actieperiode – zijn aangekocht en geleverd. Uw BUY & TRY-periode van 90 dagen gaat in op dezelfde dag als de aankoopdatum op de originele factuur van uw toestel. Voor een toestel dat aangekocht werd op de laatste dag van de actie is de uiterste terugnamedatum bijgevolg 29 juli 2016. 

Algemene actievoorwaarden en modellenlijst

 

Stap 2: Productregistratie

U registreert uw aangekochte vaatwasser op onze website.

Vaatwasser registreren

 

Stap 3: 90 dagen proberen. Toch niet tevreden? 
Indien u binnen 90 dagen na aankoop niet tevreden bent over uw AEG vaatwasser en dit valt binnen de actievoorwaarden, dan kunt u het terugnameformulier downloaden en invullen. U dient met het volledig ingevulde terugnameformulier terug te keren naar de winkel waar u het toestel heeft gekocht. De dealer zal uw toestel in ontvangst nemen en de terugname uitvoeren en aanmelden bij AEG.

Download het terugnameformulier

 

Meer info
Omruiling voor een ander model - met eventueel bijbetaling bij hogere aankoopwaarde - in overleg met de winkel waar u het toestel heeft aangeschaft is mogelijk. Indien u gebruik maakt van de omruiling, gaat u akkoord met het teruggeven van het gekochte toestel.

Kosten die gemaakt zijn bij de aankoop, zoals verlengde garantietermijnen, levering aan huis en/of aanvullende diensten vallen niet onder deze BUY & TRY-actie. Bij enige vorm van schade aan de vaatwasser, die niet door toedoen van AEG is veroorzaakt, is de actie niet van toepassing en wordt het toestel niet terugbetaald, ook niet gedeeltelijk.

Na een geslaagde controle wordt het toestel door de dealer in ontvangst genomen. Het aankoopbedrag wordt nadat het toestel is opgehaald overgemaakt naar het opgegeven rekeningnummervan een in de EU gevestigde bank of contant uitbetaald door de dealer. AEG heeft geen invloed op de termijn en de wijze waarop het aankoopbedrag wordt terugbetaald.

AEG is niet verantwoordelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of vertraagde inzendingen van formulieren. AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen. Deelnemers aan deze actie dienen minstens 18 jaar of ouder te zijn. Allebusiness-to-business (zakelijke) aankopen zijn uitgesloten van deelname. Uw gegevens worden behandeld conform de Privacywetgeving.