Actie Hob2Hood 2016

Een teppanyaki grillplaat of pannenset gratis!

Een teppanyaki grillplaat of pannenset gratis!

Bij aankoop van 1 Hob2Hood set kookplaat + dampkap.

Actie geldig van 1 oktober 2016 tot en met 31 januari 2017.

Registreer uw toestellen

Algemene actievoorwaarden en modellenlijst

Het actieaanbod

. Bij aankoop van minimum 2 AEG inbouwtoestellen waaronder een kookplaat met Hob2Hood functie en een dampkap met Hob2Hood functie ontvangt u een promocode voor gratis bestelling van de AEG Pannenset A9ALFPS1 ter waarde van 135 euro.

. Bij aankoop van minimum 2 AEG inbouwtoestellen waaronder een FlexiBridge kookplaat met Hob2Hood functie en een dampkap met Hob2Hood functie ontvangt u een promocode voor gratis bestelling van de AEG Teppanyaki grillplaat A9KL1 ter waarde van 249 euro.

Een lijst met alle deelnemende AEG toestellen is beschikbaar op www.aegactie.be. Enkel modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie. AEG is dan ook niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie in de winkel (offline en online) hieromtrent. AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

Hoe deelnemen?

Stap 1:

Koop de deelnemende AEG toestellen aan tussen 1 oktober 2016 en 31 januari 2017.

Stap 2:
Vraag uw e-voucher aan:

1/ Antwoordkaart met kopie van geldig aankoopbewijs versturen voor 15/02/2017 naar onderstaand adres:
AEG HOB2HOOD
c/o Address System
Postbus 225
2800 Mechelen Mail

OF

2/ Aangekochte toestellen aanmelden voor 15/02/2017 op www.aegactie.be aan de hand van een geldig (ingescand) aankoopbewijs en uw persoonlijke gegevens invullen.

Stap 3:

Na validatie van uw aanvraag wordt de e-voucher met unieke promocode binnen 6 weken via e-mail verzonden naar het opgegeven e-mail adres.

De actievoorwaarden in België

• Deze actie is enkel toegankelijk voor inwoners van België van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 01/10/2016 t.e.m. 31/01/2017 de deelnemende toestellen hebben aangekocht bij een Belgische erkende AEG-verdeler.

• Bij aankoop van minimum 2 AEG inbouwtoestellen waaronder een kookplaat met Hob2Hood functie en een dampkap met Hob2Hood functie ontvangt u een promocode voor gratis bestelling van de AEG Pannenset A9ALFPS1 ter waarde van 135 euro.

. Bij aankoop van minimum 2 AEG inbouwtoestellen waaronder een FlexiBridge kookplaat met Hob2Hood functie en een dampkap met Hob2Hood functie ontvangt u een promocode voor gratis bestelling van de AEG Teppanyaki grillplaat A9KL1 ter waarde van 249 euro.

• Een lijst met alle deelnemende AEG toestellen is beschikbaar op www.aegactie.be. Enkel modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie. AEG is dan ook niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie in de winkel (offline en online) hieromtrent. AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

• De uiterste datum van inzending van de antwoordkaart met kopie van het aankoopbewijs of van aanmelding van de aangekochte toestellen op www.aegactie.be is 15/02/2017. Alleen inzendingen die voorzien zijn van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermelding van de deelnemende AEG toestellen, zullen worden aanvaard.

• Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur of een getekende bestelbon bij aankoop van een set inbouwtoestellen voor keukeninstallatie.

• AEG is niet verantwoordelijk voor onvolledige, laattijdige, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.

• Na succesvolle registratie ontvangt u een e-voucher met promocode waarmee het gratis artikel besteld kan worden via de webshop :
http://onderdelen.aeg.be/

• Hou, voor ontvangst van de e-voucher met promo-code, rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van uw aanvraag.

• De waarde van het gratis artikel wordt niet in geld uitgekeerd.

• Per adres wordt maximaal één e-voucher met promo-code, bij aankoop van de deelnemende toestellen, toegezonden.

• De promo-code is geldig tot 31/03/2017 en kan uitsluitend gebruikt worden voor bestelling van het gratis artikel via de webshop http://onderdelen.aeg.be/. Het is niet toegestaan om de e-voucher met promo-code te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.

• Deze promotie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en promoties van AEG, met uitzondering van de AEG inbouwset promotie.

• AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen.

Vragen en opmerkingen: Indien u extra vragen of opmerkingen heeft over deze actie kunt u steeds een mail sturen naar AEG-HOB2HOOD@address-system.be voor meer informatie of begeleiding met uw aanvraag.

Deze actie wordt uitgegeven door Electrolux Belgium nv - Raketstraat 40, 1130 Brussel - BE 0403.214.647. AEG is een merk van de Electrolux Groep. Hierboven werd dan ook verwezen naar AEG.