ICI Paris XL-2016

Tot € 100,- cadeau bij ICI PARIS XL

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen...
Heeft u een deelnemend toestel aangekocht tijdens de actieperiode 29/09/2016 t.e.m. 30/11/2016, dan kan u uw e-gift card geschenk nog aanvragen t.e.m. 15/12/2016.

Tot €100,- cadeau bij ICI PARIS XL

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen...

Heeft u een deelnemend toestel aangekocht tijdens de actieperiode 29/09/2016 t.e.m. 30/11/2016, dan kan u uw e-gift card geschenk nog aanvragen t.e.m. 15/12/2016.


Registreer uw product

Algemene actievoorwaarden en modellenlijst

Het actieaanbod

- ICI PARIS XL e-Gift Card 100 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan de modelbenaming begint met L8F of L9F of een AEG droogkast waarvan de modelbenaming begint met T8D.

- ICI PARIS XL e-Gift Card 50 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan de modelbenaming begint met L7F of een AEG droogkast waarvan de modelbenaming begint met T7D.

* Kijk voor het volledige, actuele actieaanbod van deelnemende AEG toestellen op www.aegactie.be

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een deelnemend AEG toestel aan tussen 29 september 2016 en 30 november 2016. Bewaar het aankoopbewijs goed! Dit is niet alleen uw garantiebewijs, u heeft dit ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag uw e-Gift Card aan

U kunt de ICI PARIS XL e-Gift Card op twee manieren aanvragen:

2.1. Antwoordkaart
Stuur de ingevulde antwoordkaart met een kopie van een geldig aankoopbewijs vóór 15/12/2016 naar:

AEG ICI PARIS XL - c/o Address System - Postbus 225 - 2800 Mechelen Mail

2.2. Online registratie
Meld vóór 15/12/2016 uw aangekochte toestel aan op www.aegactie.be met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en uw persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Validatie

Na validatie van uw aanvraag wordt de ICI PARIS XL e-Gift Card met unieke code binnen 6 weken per e-mail verstuurd.

Heeft u vragen of opmerkingen over de AEG / ICI PARIS XL actie? Dan kunt u een e-mail sturen naar AEG-ICIPARISXL@address-system.be

Actievoorwaarden

Deze actie is enkel toegankelijk voor inwoners van België van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 29/09/2016 t.e.m. 30/11/2016 een deelnemend toestel hebben aangekocht bij een Belgische erkende AEG-verdeler.

Bij aankoop van een van de geselecteerde AEG toestellen ontvangt u ICI PARIS XL e-Gift Cards met een totale waarde van 50 EUR of 100 EUR (naargelang het modelnummer). Een lijst met alle deelnemende AEG toestellen is beschikbaar op www.aegactie.be. Enkel modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie. AEG is dan ook niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie in de winkel (offline en online) hieromtrent. AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

De uiterste datum van inzending van de antwoordkaart met kopie van het aankoopbewijs of van aanmelding van het aangekochte toestel op www.aegactie.be is 15/12/2016. Alleen inzendingen die voorzien zijn van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG toestellen, zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur. AEG is niet verantwoordelijk voor onvolledige, onleesbare, laattijdige, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.

De ICI PARIS XL e-Gift Card wordt per email toegezonden, na een correcte aanmelding, naar het opgegeven emailadres. Hou, voor ontvangst van de ICI PARIS XL e-Gift Card, rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van uw aanvraag.

De waarde van de ICI PARIS XL e-Gift Card wordt niet in geld uitgekeerd.

Per adres wordt maximaal één e-Gift Card, bij aankoop van een wasmachine, en één e-Gift Card, bij aankoop van een droogkast, toegezonden.

De ICI PARIS XL e-Gift Cards zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunt u inleveren in alle ICI PARIS XL parfumerieën in België, het Groothertogdom Luxemburg en in de webshop www.iciparisxl.be. U heeft de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op uw e-Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.

Deze promotie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en promoties van AEG. AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen.

Deze actie wordt uitgegeven door Electrolux Belgium nv – Raketstraat 40, 1130 Brussel – BE 0403.214.647. AEG is een merk van de Electrolux Groep. Hierboven werd dan ook verwezen naar AEG.