Ontmoet onze partners

Onze partners

Maak kennis met onze AEG partners. We werken samen met de allerbesten om onvergetelijke en verbazingwekkende ervaringen te creëren.

Martine Fallon, De keuken van de Energie

Dankzij voortdurende innovatie ontwikkelt AEG toestellen die zo nauwkeurig mogelijk op de behoeften van de consument worden afgestemd. Door deze gemeenschappelijke waarden en gedeelde visie op “de keuken” was het logisch dat AEG en Martine Fallon partners werden!

Carol De Dobbelaere

De Lotto Soudal-renners in de Tour de France krijgen elke ochtend en avond een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. De gerechten worden door teamkok Carol De Dobbelaere bereid in de kookwagen. De kookwagen is een partnerschap tussen AEG en Lotto Soudal sinds 2015. Ze zijn opnieuw samen voor het tweede jaar op rij op de Tour!

Sterrenchefs Bart Desmidt & Bart De Pooter in samenwerking met AEG

Om u te helpen meer uit uw gerechten te halen hebben wij tweesterrenchefs Bart De Pooter van De Pastorale en Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus onder de arm genomen. Zij delen hun kookgeheimen in Tasteology, een achtdelige miniserie van AEG.

chef-kok Bart De Pooter van restaurant De Pastorale

Chef-kok Bart De Pooter, De Pastorale** en WY*

Bart De Pooter, de allereerste Belgische chef-kok met twee bekroonde Michelin-restaurants, aarzelde geen ogenblik om mee te werken aan de unieke AEG Tasteology documentaire. Met deze AEG-samenwerking is de sterrenchef ook niet aan zijn proefstuk toe. In het verleden werkten ze reeds samen aan het prestigieuze Electrolux Cube-project.

chef-kok Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus

Chef-kok Bart Desmidt, Bartholomeus**

"Dankzij de sous vide- ofwel vacuüm-stoomoven van AEG kan ik een bouillabaisse van Noordzeevis op een zo puur mogelijke wijze bereiden en bewaren," vertelt tweesterrenchef Bart Desmidt van restaurant Batholomeus vanuit Knokke. "Ik sta 100% achter deze samenwerking met AEG. Met hun toestellen kan nu ook de particulier dezelfde gerechten kokkerellen als de professionele chef."