Martine Fallon, De keuken van de Energie

Martine Fallon

Martine Fallon, De keuken van de Energie

Dankzij continue innovatie ontwikkelt AEG toestellen die zo nauwkeurig mogelijk op de behoeften van de consument worden afgestemd. Door deze gemeenschappelijke waarden en gedeelde visie op “de keuken” was het logisch dat AEG en Martine Fallon partners werden!

Al vele jaren is het merk AEG sterk aanwezig en zeer actief op de Belgische culinaire scène. Het is het eerste merk dat reeds meer dan tien jaar geleden een combinatie van de traditionele oven en de stoomoven op de markt lanceerde – de ProCombi oven. 

De voordelen van koken met stoom en lage temperatuur zijn ondertussen goed ingeburgerd, maar het merk AEG was destijds de pionier op dit gebied. 

We zijn ervan overtuigd dat het geheim van gezonde en lekkere gerechten in de keuze en behandeling van delicate ingrediënten ligt. Respect voor het product is van fundamenteel belang, in het bijzonder tijdens het koken opdat alle voedingswaarden van de ingrediënten, zoals bijvoorbeeld vitaminen en aminozuren, behouden blijven. 

Dankzij continue innovatie ontwikkelt AEG toestellen die zo nauwkeurig mogelijk op de behoeften van de consument worden afgestemd. 

De keuken van de energie gebruikt de beste ingrediënten (diegene die helpen tegen oxidatie), combinaties en de meest optimale kookmethodes. 

Al deze tips, trucs en recepten, ontwikkeld door Martine Fallon, kunnen niet herleid worden tot een dieet maar zijn een vernieuwde aanpak voor uw dieet op basis van energie, anti-veroudering, anti-kilo en anti-depressie. 

Door deze gemeenschappelijke waarden en gedeelde visie op “de keuken” was het logisch dat AEG en Martine Fallon partners werden. Wij grepen de kans om bij de opening van haar nieuwe culinaire werkplaats te Ukkel, in het zuiden van Brussel, twee van haar mooie ruimtes uit te rusten voor workshops met onze high-end toestellen. 

Er worden talrijke Franstalige culinaire activiteiten georganiseerd. . 

Lees meer op http://www.martinefallon.com/.