Service Aanvraag

U kan via de stappen hieronder rechtstreeks het bezoek van een technieker bij u thuis boeken.
Wij vragen u om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen en ook het vastgestelde probleem zo goed mogelijk te omschrijven. Het is heel belangrijk om de juiste productnummercode (PNC) van uw toestel aan te geven. Controleer uw gegevens, zoals adres en telefoonnummer(s), zodat wij u kunnen contacteren indien nodig.

De minimumkostprijs voor interventie van toestellen buiten waarborg of herstellingen door gebruikersfouten is 78.65 euro, BTW inbegrepen.

Voorwaarden voor het boeken van een technieker

Afspraak annuleren?
Heeft u reeds een afspraak geboekt en u wenst deze annuleren?
Klik hier: Annuleer uw afspraak

Contactgegevens aanpassen?
Wenst u uw gegevens wijzigen?
Klik hier : Wijzig uw contactgegevens

Productinformatie
Hoe vind ik mijn modelnummer en PNC?
Contactinformatie en adres
Bevestig adres
Kies de gewenste datum
Bevestiging

U dient te bevestigen dat u de Algemene Voorwaarden gelezen en aanvaard hebt