10 jaar garantie Inverter Motor

 

De Inverter Motor range van wasmachines, droogkasten, vaatwassers en dampkappen werkt uiterst stil dankzij de vernieuwende ’noise engineering’- technologie. 

Inverter Motor

Stilte is een luxe bij wasmachines, droogkasten, vaatwassers en dampkappen. Want over het algemeen zijn dit de luidruchtigste, huishoudelijke toestellen. De AEG Silent System-range is hierop een uitzondering. Deze toestellen beschikken over een geluidsreducerende technologie om de geluidsoverlast tot een minimum te beperken.

Als u alleen het allerbeste resultaat wilt op het gebied van stilte en kracht dan zijn onze toestellen met Inverter Motor ideaal voor u. De geluidsreducerende technologie in deze was, droog- en afwasautomaten gaat nog verder. De speciale Inverter Motor en volledige geluidsabsorberende isolatie zijn belangrijke onderdelen die het verschil maken. Horen is geloven.

Geluidsabsorberende isolatie

De Inverter Motor toestellen zijn uitgerust met volledig geluidsabsorberende voorzieningen. Speciale sidebars, een afgedichte bodem en volledige bekleding met hoogwaardig isolatiemateriaal van de binnenkant van de behuizing zorgen ervoor dat u kunt blijven genieten van de rust in huis.

Inverter Motor - met 10 jaar garantie

De Inverter Motor is het innovatieve hart van onze stille wasautomaten, droogautomaten en afwasautomaten. Deze heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere wasresultaten in minder tijd. De motor is nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke, aan slijtage onderhevige koolborstels. Dit leidt tot een gegarandeerd langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor. De motor en het regelmechanisme zijn verbeterd. Bij de wasmachines zijn de trommelbewegingen nauwkeuriger en voorzichtiger, hetgeen leidt tot behoedzame verzorging van al uw wasgoed. Dankzij de optimalisering van de programmaduur en een efficiënter motorgebruik wordt het energieverbruik van de Inverter Motor wasmachines ook nog eens gereduceerd tot een minimum.