Ontdek

ProClean™ vaatwassers

Superieure reiniging

Met de nieuwe generatie ProClean™ vaatwassers hoeft u zich niet langer druk te maken of al uw vaat wel proper zal zijn. Dankzij de vijf sproeiniveaus en de innovatieve satellietsproeiarm is uw servies altijd perfect schoon. De sproeiarm draait rond en bereikt zelfs de hoeken die andere vaatwassers mogelijk zouden missen. Onze toestellen zijn zo fantastisch in het verwijderen van etensresten, dat u uw servies niet meer vooraf hoeft af te spoelen.

Meer ruimte en flexibiliteit

Zelfs de grootste feestmaaltijden kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met ProClean™. In de XXL-kuip passen tot wel 15 couverts, wat het grootste laadvolume op de markt is. Of u nu voor veel gasten hebt gekookt of gewoon grote potten hebt gebruikt, zelfs de grootste ladingen worden smetteloos schoon. Bovendien neemt de vaatwasser geen extra ruimte in uw keuken in.

AEG ProClean vaatwasser

Gebruik altijd het juiste glas voor de gelegenheid, wetende dat u het veilig kunt schoonmaken. 

ProClean™ vaatwasser

De beste zorg voor uw glaswerk

Champagne drinken uit iets minder dan uw beste champagneglas doet afbreuk aan de smaak. Naast het speciale glasprogramma houdt ProClean™ elk glas zorvuldig op zijn plaats met de rubberen SoftGrip-klemmen. Dit beschermt de glazen tegen kantelen, terwijl de rubberen SoftSpikes® voor extra steun zorgen. Met ProClean™ is geen gelegenheid te klein voor uw beste glaswerk.

Een fris schoon wijnglas en schone pannenset

Verfijnde programma's

AEG vaatwassers zijn geschikt voor veel verschillende soorten ladingen, die elk om een andere reinigingsintensiteit vragen. Ons assortiment ProClean™ vaatwassers heeft een geavanceerde Sensorlogic-functie, die met behulp van twee sensoren bepaalt hoe groot en hoe vuil het servies is. Het geselecteerde programma wordt vervolgens afgestemd op de specifieke noden van uw lading.

Het Extra Silent-programma van de AEG ProClean

Zwijgen is goud

Onze ProClean™ vaatwassers zullen uw leven verbeteren door het niet te verstoren. Met een Extra Silent-programma dat slechts 37dB geluid maakt, zijn deze toestellen de meest geruisloze in hun klasse. Dat betekent dat u in alle rust van uw etentje of glas wijn kunt genieten. De BeamOnFloor-technologie projecteert een rode straal op de vloer, zodat u precies kan zien wanneer uw toestel in werking is. Onze topmodellen met TimeBeam-technologie projecteren zelfs de resterende tijd op de vloer zodat u exact weet wanneer uw afwas klaar is.