Ontdek

Stofzuigers

De AEG UltraPower stofzuiger
UltraPower

Met zijn langdurige prestaties zorgt UltraPower voor resultaten die geen andere snoerloze stofzuiger kan evenaren.

The AEG UltraPower vacuum cleaner

Geen snoer, geen grenzen

Ga een stapje verder en maak uw huis schoon met volledige bewegingsvrijheid. Onze snoerloze stofzuigers zijn mobiel, licht en eenvoudig op te bergen. De bekroonde UltraPower maakt uw hele huis schoon met een enkele oplaadbeurt van zijn krachtige lithiumbatterij. Dat maakt snoerloze stofzuigers een uitstekende keuze wat beweeglijkheid en prestaties betreft.

Prestaties op ieder oppervlak

Hoe groot uw huis ook is, onze stofzuigers met zak helpen u om het schoon, opgeruimd en gezond te houden. Van tapijt tot laminaat, van zetel tot voetenbankje, de krachtige zuiging maakt alle soorten vloeren en meubilair stofvrij. Bovendien voorkomen de gesloten zakken dat stofdeeltjes in de lucht terechtkomen wanneer u de zak vervangt. Zo bent u beschermd tegen symptomen van allergieën en astma. Dit maakt stofzuigers met zak een fantastische keuze op vlak van prestaties en hygiëne.

 

Bespaar geld, perfectioneer schoonmaken

Bespaar uzelf tijd, geld en moeite en koop nooit meer stofzuigerzakken. Bij stofzuigers zonder zak ziet u meteen wanneer de stofzuiger moet worden geleegd. Daardoor wordt stof op alle oppervlakken het beste opgenomen. Een overvolle stofzak is namelijk een van de belangrijkste oorzaken is waardoor een toestel zuigkracht verliest. Dit maakt stofzuigers zonder zak een fantastische keuze wat prestaties en besparing betreft.