Productinformatie

Voor dat net-gewassen gevoel. Steam Fragrance zorgt dat kleding er fantastisch uitziet, aanvoelt en ruikt, en dat in amper 15 minuten met de tijdbesparende functie.

Voordelen

Steam Fragrance. Frisruikende kleding zonder wassen

Steam Fragrance is een combinatie van verfrissende citrus- en zachte bloemengeuren. Je kleding zal heerlijk fris ruiken en schoon aanvoelen.

Steam Fragrance. Frisse kleding met 96% minder water*

Met Steam Fragrance gebruik je 96% minder water. Het is beter voor het milieu en laat de was er langer nieuw uitzien en aanvoelen door stoom te gebruiken in plaats van een volledige wascyclus.

*Gebruik stoom om kleding op te frissen en bespaar meer dan 40 l water per cyclus, getest op 1 kg delicate kledingstukken in vergelijking met het programma voor fijne was.

Frisse kleding, snel. Met Steam Fragrance

Snel weer frisse kleding. Gebruik de dop van de fles met de stoomgeur om 20 ml toe te voegen aan het compartiment voor wasverzachter. Zo makkelijk is het om fris ruikende kleding te krijgen. Zoek naar het bloemenpictogram op het bedieningspaneel van je apparaat.

Steam Fragrance. Met volledig gerecyclede verpakking.

Steam Fragrance zit in een gerecyclede PET-plastic verpakking. Dus nu is het net zo makkelijk om je kleding fris te houden en het is beter voor het milieu.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires
man folding towels