MY AEG APP

WASLABELEXPERT

U hoeft niet langer Google te raadplegen voor advies over de behandeling van uw kleding of om wasvoorschriften te begrijpen. Ontdek de waslabelexpert: de My AEG Care app. Verbind uw toestellen met de app om op een slimmere en snellere manier uw kleding superieure verzorging te bieden. De app geeft advies om maar liefst 48 stoffen en 40 vlekken op een efficiënte manier behandelen. Gepersonaliseerde zorg - allemaal vanaf uw smartphone. 

DOWNLOADEN

DE SLIMME MANIER OM ZORG TE DRAGEN VOOR UW KLEDING

Superieure zorg voor uw kleding - met programma's op maat gemaakt. Dat kan nu met onze nieuwe My AEG Care app. Met behulp van deze app selecteert u het soort stof of kledingstuk, de kleur en de mate van bevuiling. Daarna raadt de app u aan welk programma u best gebruikt en stuurt dit automatisch naar uw machine. Het is de meest innovatieve manier om zorg te dragen voor uw kleding. Gebruik de handige Care Advisor om uw kleding langer als nieuw te laten aanvoelen - die zorgt voor deskundige verzorging door steeds het beste programma aan te bevelen voor uw kleding.

PERSONALISEER UW WASPROGRAMMA'S

Personaliseer uw waservaring en pas deze aan naar wens. Sla uw favoriete instellingen op in Mijn Favorieten. Ook de wasprogramma's die door de Care Advisor worden voorgesteld kunnen gemakkelijk worden opgeslagen. Sla tot maar liefst 6 wasprogramma's en 6 droogprogramma’s op voor snelle toegang. Bespaar tijd door de kledingstukken die u regelmatig draagt met slechts één klik te wassen.

De geconnecteerde wasmachines uit de 9000 Serie van AEG maken gebruik van de baanbrekende SoftWatertechnologie. Die technologie verwijdert onzuiverheden in het water die stoffen kunnen aantasten. Deze zachtere kledingverzorging zorgt ervoor dat zwart en felle kleuren net zo intens blijven als op de dag dat u de kleding kocht.

Met de geconnecteerde droogkasten uit de 8000 serie van AEG kunt u kleding drogen die u vroeger nooit durfde te drogen. Onze Woolmark gecertificeerde droogkasten zijn uitgerust met het unieke AbsoluteCare®-systeem. Uw truien behouden hun vorm en textuur en zullen gegarandeerd niet krimpen.

VOLLEDIGE CONTROLE

Gebruik de My AEG Care app om uw was te starten en controleer de status van overal bij u thuis.
In de My AEG Care app selecteert u het gewenste was- of droogprogramma en drukt u op het wifi-symbool op uw wasmachine of droogkast. Zo kunt u daarna uw toestel starten via de app. Tijdens de cyclus zal de app de status tonen op het scherm en u verwittigen wanneer het programma klaar is. Met de My AEG Care app behoudt u de volledige controle over uw was.

HETZELFDE GEMAK BIJ DROGEN

Wassen is slechts de helft van het werk - het correct drogen van kledingstukken maakt een belangrijk deel uit van de verzorging van uw kleding. De My AEG Care app werkt net zo goed voor uw droogkast als voor uw wasmachine. Gebruik de Care Advisor voor automatische programmaselectie afhankelijk van uw wensen. Sla uw favoriete programma’s op onder Mijn favorieten en bedien uw droogkast op afstand vanaf elke plek in uw huis.

CARE ADVISOR

Een wasvoorschrift hoeft nooit meer verwarrend te zijn. De Care Advisor in de My AEG Care app vertaalt de symbolen op uw waslabels naar werkelijke programma’s voor uw wasmachine of droogkast. Selecteer gewoon de symbolen die u ziet op uw waslabel en de app zal het optimale programma selecteren en naar uw toestel sturen. Gepersonaliseerde verzorging– allemaal vanaf uw smartphone.

FAQ

Vragen over de My AEG Care app, onze geconnecteerde toestellen of hulp nodig met de installatie van de connectiviteit binnen uw wifi-netwerk? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan de slag met de My AEG Care app en uw geconnecteerde toestel? Download onze Snelstartgids en ga aan de slag.

Checklist

  • Apple: Telefoon of tablet. Minimum iOS 8.0 of een recentere versie
  • Android: telefoon of tablet: Minimum Android 4.0.3 of een recentere versie
  • Wifi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.
  • Zorg dat de signaalsterkte voldoende sterk is op de plaats waar het toestel geïnstalleerd zal worden.
  • Mogelijk is een range extender nodig als uw toestel zich ver van de wifi-router bevindt.