Ontdek

Droogkasten

8000 Serie droogkasten

Onze 8000 Serie droogkasten hebben de grootste capaciteit in de AEG Series en houden maximaal 9 kg, zonder problemen.

De 8000 Serie droogkast van AEG

De betrouwbare beschermer van uw wollen trui

Durf uw kleding die u nooit eerder durfde te drogen in een droogkast, zoals uw zachtste wollen trui, te drogen met de AEG 8000 Serie droogkasten. Onze droogkasten met Woolmark label zijn voorzien van ons unieke AbsoluteCare® systeem, een op maat gemaakt programma dat de beweging en temperatuur van de droogtrommel nauwkeurig bepaalt. Delicate wollen kledingstukken, met een 'handwas' label, worden plat tegen de trommelwand gehouden zodat deze plat kunnen drogen. Uw truien behouden hierdoor hun vorm en textuur, gegarandeerd zonder krimpen.

Verfrist en versterkt

Bereid uw outdoorkleding voor op elke uitdaging met het AbsoluteCare®-systeem van AEG. Droogkasten zorgen vaak voor problemen met dure, hi-tech stoffen, maar AEG pakt het anders aan. De 8000 Serie droogkasten beschikken over een innovatief Outdoor droogprogramma waarmee u uw waterproof, ademende stoffen zelfs beter droogt dan wanneer u ze aan de lucht zou laten drogen. Dit programma gebruikt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan in waterproof kleding te bewaren. Zo zullen uw prestatiegerichte kledingstukken blijven presteren.

Even zacht als natuurlijk drogen

Herdefinieer drogen voor elke stof in uw kleerkast met onze 8000 Serie droogkasten met AbsoluteCare®. Delicate stoffen worden continu omhoog getild en gedroogd op lage snelheden. U kunt dus zonder zorgen uw 100% zijden kledingstukken toevertrouwen aan onze droogkasten. Het is even mild als natuurlijk drogen en komt er zelfs met minder kreuken uit dan wanneer het aan de lucht gedroogd wordt.

Een vergelijkende afbeelding van een traditionele droogkast en de SensiDry-technologie. De SensiDry heeft een koelere en grotere luchtstroom om uw kledingstukken te beschermen.
SensiDry®-technologie

Bescherm uw kledij en verminder slijtage, op lagere en energiebesparende temperaturen.

Zo goed als nieuw

Sommige droogkasten beschadigen uw kleding, maar niet die van ons! De AEG 7000 Serie droogkasten gebruiken de energie-efficiënte SensiDry®-technologie om uw kledingstukken voorzichtig te drogen op veel lagere temperaturen dan conventionele droogkasten. Nauwkeurige sensoren houden de droogcyclus in de gaten om ervoor te zorgen dat uw kledingstukken nooit worden blootgesteld aan overmatige warmte. Dit houdt in dat uw kledingstukken hun textuur behouden en er langer blijven uitzien zoals de dag waarop u deze kocht.

Een close-up van de ProTex zachte trommel

Ingebouwde bescherming

Voor ons is het beschermen van kleding meer dan slechts een functie. Het is ingebouwd in het ontwerp van onze droogkasten. De AEG 6000 Serie droogkasten zijn voorzien van een zachte ProTex trommel met een distinctief patroon dat de luchtstroom naar uw kleding verbetert. Hierdoor wordt de kleding droger, zijn er minder kreuken en raakt het wasgoed minder in de knoop. Het is de beschermer van uw favoriete kledij.

Onze droogkast-series

Droog zelfs uw meest delicate kledingstukken in vol vertrouwen met de nieuwe serie droogkasten van AEG. We hebben het inzicht van consumenten en wetenschap gecombineerd om een ervaring te bieden die verder reikt dan enkel reinigen. We hebben een nieuwe invulling gegeven aan droogkasten; ze beschermen uw stoffen. Ze verdedigen kleur. Ze bewaken vezels.

Een diagram toont de verschillen van de AEG Series

De juiste zorg voor elke behoefte

Pictogram voor ProSense®-technologie
Bespaar elke dag tijd en energie

De ProSense®-technologie in de 6000 Serie droogkasten maakt gebruik van geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren om de droogtijden en het energieverbruik voor elke lading aan te passen.

6000 Serie droogkasten

Pictogram voor SensiDry®-technologie
Veilig drogen op lage temperaturen

De AEG SensiDry®-technologie in de 7000 serie droogkasten droogt met lage temperaturen en gebruikt nauwkeurige sensoren om te waken over de droogcyclus. Daardoor worden stoffen nooit aan onnodige hitte blootgesteld.

7000 Serie droogkasten

Pictogram voor AbsoluteCare®
Onberispelijke zorg

De 8000 Serie droogkasten zijn voorzien van alle technologieën die beschikbaar zijn in de 6000 en 7000 Series, met daarbovenop het unieke AbsoluteCare® System. Voor een onberispelijke verzorging, zelfs van uw meest delicate kledij zoals zijde, wol en outdoorkleding.

8000 Serie droogkasten

Een man met een proper gewassen shirt

De beschermer van uw favoriete kleding

Herhaaldelijk wassen en drogen kan de vezels van de kleding die u dagelijks draagt, beschadigen. Onze 6000 Serie droogkasten maken gebruik van ProSense®-technologie die geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren gebruikt om de droogtijd en het energieverbruik voor elke lading aan te passen. Dit bespaart tijd en energie, maar zorgt er ook voor dat uw favoriete kledingstukken nooit te lang worden gedroogd en er cyclus na cyclus goed blijven uitzien en zacht blijven voelen.

De AEG-stapelkit

Creëer extra ruimte

Plaats uw droogkast veilig op uw wasmachine zonder bevestigingen en geniet van de extra ruimte in uw wasruimte dankzij de stapelkit. De kit is voorzien van een uittrekbare plank voor makkelijk laden, uitladen en vouwen van uw fris gewassen en gedroogde kleding.