Koopgids

Was/droogcombinaties

BELEEF WASSEN-EN-DROGEN-IN-1

Vul de machine 's ochtends en maak deze na het werk leeg - uw beste outfit schoon, droog en klaar voor een avondje uit. Met een was- en droogmodus voor non-stop programma's op elke machine, kunt u met deze toestellen in een keer uw kleding wassen en drogen, zonder compromissen.

DualSense® technologie

Onze DualSense® technologie stemt het programma van de machine af op uw stoffen - ongeacht of het gaat om delicate materialen, wol- of buitenkleding. Zodat alles, van stevige outdoorkledij tot zachte truien, voorzichtig in één keer gewassen, gedroogd en verzorgd kunnen worden. Geniet van het gemak van een geïntegreerde en complete behandeling.

OUTDOORKLEDING HEEFT EXTRA ZORG NODIG

Zonder de juiste verzorging kan buitenkleding versleten raken en zijn functionaliteit verliezen. Met DualSense® blijft de speciale werking behouden en wordt deze hersteld - van waterafstotendheid tot ademend vermogen. Maak kennis met de beschermer van uw outdoorkleding.

ÖKOMix-technologie

AEG's innovatieve ÖKOMix technologie is een primeur op de markt - het afzonderlijk voormengen van wasmiddel en wasverzachter in water voordat het de trommel ingaat. Dit betekent dat het wasmiddel en de wasverzachter geactiveerd zijn voordat deze de stoffen bereiken, zodat de kledingstukken op de grondigste schoonmaakbeurt en de meest gelijkmatige droogbeurt worden voorbereid.

ELKE VEZEL BESCHERMD

Het vooraf mengen van wasmiddel en wasverzachter zorgt voor een gelijkmatigere verdeling - zodat elke vezel wordt bereikt. Dit betekent dat het wasmiddel en de wasverzachter elk deel van de kleding bereiken. Zo wordt elke vezel grondig gereinigd, perfect beschermd en voorbereid op een gelijkmatige droogbeurt.

Woolmark Blue

Onze DualSense®-technologie verzorgt ook wolproducten die alleen met de hand gewassen mogen worden. Zowel de was- als droogcycli worden gecertificeerd door Woolmark Blue zelfs wol die enkel geschikt is voor handwas, veilig te wassen in één procedure, zelfs van wolproducten die alleen met de hand gewassen mogen worden. Wat betekent dat u niet meer met de hand hoeft te wassen. Gewoon het gemak van een geïntegreerde en complete behandeling.

De AEG Inverter motor

1 motor, 10 jaar garantie

Voor betrouwbaarheid, wasbeurt na wasbeurt, testen we al onze was/droogcombinaties urenlang op continu gebruik. Onze Inverter motor is niet alleen stil en energiezuinig, het is ook een van de meest duurzame motoren met daarbovenop een garantie van 10 jaar. Er worden geen borstels gebruikt zodat er minder lawaai, slijtage en trillingen zijn zoals bij gewone motoren. Daardoor biedt uw was/droogcombinatie jarenlang hoge prestaties met lage decibels.