Covid-19 informatie

Beste consument,

De gezondheid en veiligheid van onze consumenten en medewerkers is onze belangrijkste prioriteit. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en handelen op basis van de meest recente informatie en aanbevelingen van de overheid.

Gezien de situatie in ons land, doen we ons best om je op welke manier dan ook te helpen. We verontschuldigen ons als de reactietijden langer zijn dan je van ons bent gewend.

Je kunt als volgt contact met ons opnemen:

Support Hub

Herstellingsbezoeken

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in verband met COVID-19 geven we je hier belangrijke informatie over het bezoek van de technieker.

 • Onze techniekers zullen je geen hand kunnen geven als begroeting
 • Gelieve de nodige afstand te bewaren tussen jezelf en de de technieker (hij zal dat ook doen) wanneer je het probleem beschrijft en verlaat indien mogelijk de ruimte waar de technieker aan het werk is.
 • Gelieve voor de nodige verluchting te zorgen in de ruimte tijdens de dag van de afspraak, en bij voorkeur ook de werkruimte voor het bezoek te desinfecteren.
 • Gelieve vooraf of bij de aankomst van de technieker te melden of werknemers of huisgenoten koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die een aanwijzing kunnen zijn van verkoudheid of griep.

Indien nodig kan je het geplande bezoek kostenloos herboeken.
Alvast onze excuses voor het eventuele ongemak en dank voor je begrip in deze moeilijke omstandigheden.

Showroom

Onze showroom is geopend - enkel op afspraak. Virtuele showroomafspraken zijn ook mogelijk.

Bekijk hier alle info over onze showroom.

 

AEG Cooking Club: virtuele & fysieke kookdemo's

In het kader van de Covid-19 maatregelen kunnen er opnieuw fysieke kookdemo's plaatsvinden. Om de nodige afstand te kunnen verzekeren, zal het aantal deelnemers soms beperkter zijn. Daarnaast kan je nog steeds een online kooksessie volgen. Gemakkelijk te volgen zonder je te verplaatsen! Het enige wat je nodig hebt is een PC, laptop of tablet en een goede internetverbinding.
Een virtuele Cooking Club sessie zal ongeveer 1u30min duren. Onze chef zal eerst de basisprincipes van de combi-stoomoven presenteren. Daarna zal er voldoende tijd genomen worden om vragen te beantwoorden.  

Meer info over de virtuele Cooking Club sessies.

Het is nog steeds mogelijk producten in onze webshop te bestellen

We begrijpen het belang van het behoud van een gezond klimaat binnenshuis in deze uitdagende tijden en we verzekeren je dat we vanuit onze webshop een snelle en veilige service blijven verlenen. Officiële AEG onderdelen en accessoires worden dan ook nog steeds aan huis geleverd. Om iedereen te kunnen dienen, nemen we alle passende maatregelen om voldoende voorraad te hebben. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie luchtreinigers, stofzuigfilters en hygiënische reinigingsproducten voor een gezond klimaat binnenshuis.

 • basket
  Het is nog steeds mogelijk producten in onze webshop te bestellen

  We nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat we voldoende accessoires en wisselstukken op voorraad hebben om iedereen van dienst te zijn. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie luchtreinigers, stofzuigfilters en hygiënische reinigingsproducten voor een gezond klimaat binnenshuis.

 • phone
  Contact Center

  Door de richtlijnen van de overheid te volgen, staat ons Contact Center team klaar om van thuis uit te werken en je tijdig en efficiënt verder te helpen.

 • delivery
  Leveringen

  Onze betrouwbare logistieke partners houden zich aan de strikte gezondheids- en veiligheidsregels zodat alle bestellingen veilig en op tijd worden geleverd.