Productinformatie

De heteluchtventilator laat de temperatuur gelijkmatig circuleren en creëert zo de ideale omstandigheden om te bakken. Zo behaal je perfecte resultaten, wat je ook maakt.

Voordelen

Koken op meerdere niveaus. Bereid meer gerechten tegelijkertijd

De extra ringweerstand zorgt ervoor dat je gerechten perfect gegaard zijn, zelfs als er twee bakplaten in de oven staan op verschillende niveaus.

Getimede kookresultaten

Om ervoor te zorgen dat je gerechten niet te gaar worden, beschikt dit fornuis over een geïntegreerde timer met een kookwekkerfunctie die je waarschuwt wanneer je gerechten klaar zijn

Ontsteek. Bak. Serveer. Snel koken met gas

Je kunt snelle resultaten verwachten met de gaskookplaat op het vrijstaande fornuis. Hij zorgt voor krachtige, zeer snel reagerende verwarming. Daardoor zijn je pannen klaar voor gebruik zodra de vlam wordt ontstoken. Dit betekent dat je minder lang hoeft te wachten en je kunt focussen op het optimaliseren van de smaken.

Zwart email. Het ideale oppervlak

Zwart email is het optimale materiaal voor gebruik in de ovenruimte. Robuust, duurzaam en makkelijk schoon te maken. Het vergemakkelijkt het kookproces.

Slim ontwerp voor gemakkelijke reiniging

Het slimme ontwerp van de deuren op deze dubbele oven maken het gemakkelijker dan ooit om het glas schoon te houden. Je kunt de deuren en glasplaten volledig verwijderen, en ze aan beide kanten op efficiënte wijze reinigen.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels