Productinformatie

De 6000 serie ComboHob Bridge kookplaat met afzuiging combineert een inductiekookplaat voor een kast van 60 cm met een krachtige ingebouwde dampkap voor een optimale luchtstroom. Hij heeft ook een Bridge functie, waarmee je voor groter kookgerei twee kookzones kunt combineren tot één zone.

Voordelen

Meer vrijheid in de keuken

De 6000 serie ComboHob Bridge kookplaat met afzuiging combineert een inductiekookplaat voor een kast van 60 cm met een krachtige ingebouwde dampkap voor een optimale luchtstroom. Hij heeft ook een brugfunctie, waarmee je voor groter kookgerei twee kookzones kunt combineren tot één zone.

De brugfunctie – veelzijdig koken met twee zones

De handige brugfunctie koppelt twee zones voor een groter kookoppervlak. Beide zones worden in vermogen op elkaar afgestemd voor een naadloze kookprestatie.

4 individuele zoneregelaars. Onbeperkte kookopties

4 individuele zone-bedieningselementen met 9 vermogensniveaus stellen je in staat om 4 verschillende kookzones te bedienen en voor elk aparte timers in te stellen. Andere functies zijn boosterfunctie, DirekTouch, kinderslot en automatische regeling van de afzuiging.

De vetfilter – eenvoudig om te reinigen, voor een schonere lucht in de keuken

De vetfilter helpt om vet uit je keukenlucht te verwijderen. Er wordt een vetfilter gebruikt wanneer het apparaat in afvoermodus is geïnstalleerd. De vetfilter is eenvoudig te verwijderen en kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Automatische regeling van de afzuiging. Past zich aan terwijl je kookt

Automatische regeling van de afzuiging zorgt ervoor dat je je kunt richten op wat belangrijk is – koken. De kookplaat schakelt de afzuiging automatisch in en past het niveau aan op basis van je kookactiviteiten, zodat je keuken fris blijft en je handen vrij zijn.

Benieuwd naar meer informatie over kookplaten met afzuiging?

Hoe werken inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging? Hoe installeer je een kookplaat met afzuiging? Kiezen voor een model met recirculatie of een model met luchtafvoer? Wat voor soort filters?

Bekijk onze tips en advies, dan vind je gegarandeerd de juiste inductiekookplaat met afzuiging voor jouw keuken.

10 JAAR GARANTIE OP DE MOTOR VAN JOUW TOESTEL

Registreer je toestel en geniet van 10 jaar garantie op de motor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie. Heb je al dit toestel, registreer direct je product!

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels