AEG Cooking club

AEG COOKING CLUB

Ontdek een wereld vol smaken

Houdt u van gastronomie? Wilt u graag uw kookkunsten naar een hoger niveau tillen? De AEG combi stoomoven is hiervoor het ideale instrument. Met dit toestel bereikt u perfecte, culinaire resultaten, net zoals professionele chefs. 

Probeer onze heerlijke recepten uit of schrijf u in voor een gratis kooksessie. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met onze combi stoomovens.

Leer koken als een echte chef

Wilt u in een korte tijd de oneindige kookmogelijkheden ontdekken van de combi stoomoven? Reserveer dan snel een gratis kooksessie in de AEG Cooking Club op een van de 9 locaties in België.

Maak kennis met onze ambassadeurs

Op 9 locaties in België vindt u diverse kookstudio's volledig uitgerust met AEG toestellen van topkwaliteit. Hier tonen onze ambassadeurs hun favoriete kooktechnieken en ook laten ze zien hoe u op een eenvoudige wijze culinaire hoogstandjes kan neerzetten.

Automatische programma's

Hebt u automatische programma's op uw oven, uw stoomoven, uw combi-stoomoven, of uw microgolfoven? Dan vindt u hier het receptenboek voor de programma's in de Kook- en Bakassistent/VarioGuide van uw oven.

Op zoek naar heerlijke gerechten?

Bij registratie van uw SteamPro, SteamBoost of ProCombi (Plus) combi-stoomoven krijgt u nu gratis een kookboek vol recepten specifiek voor uw combi-stoomoven. 

Registreer dus snel uw combi-stoomoven op onze website, vink het kookboek aan en enkele weken later ontvangt u het kookboek bij u thuis!

Ontdek nog meer heerlijke recepten

De culinaire experten van de Cooking Club hebben de heerlijkste recepten voor u samengesteld volgens een vernieuwende methode. Deze techniek maakt tijdens het bakken afwisselend gebruik van stoom en hetelucht. Zo wordt heerlijke en gezonde maaltijden klaarmaken nog makkelijker.

Ontdek onze seizoensgebonden menu's

Serge Koether, onze Chef Ambassadeur AEG Cooking Club West-Vlaanderen, biedt u heerlijke recepten aan om samen met familie of vrienden te genieten. Smakelijk eten!