Christophe Nachtergaele (Oost-Vlaanderen / Landegem)

Christophe Nachtergaele

AEG Cooking Club Oost-Vlaanderen (Landegem)

"Als chef aan huis heb ik in de laatste jaren in tientallen huiselijke keukens gewerkt waardoor ik de meeste merken uitgetest heb. Door die ervaring kan ik appelen met appelen vergelijken. Bij het installeren van mijn nieuwe demokeuken was de keuze om met AEG samen te werken dan ook snel gemaakt!

Bij de keuze naar een partner is de prijs/kwaliteitverhouding van de AEG kooktoestellen doorslaggevend geweest. Ongelooflijk hoe dit merk qua functionaliteit en design scoort.

Voor mij bestaat lekker koken uit 60% product, 35% techniek en 5% talent. De ovens en inductie kookplaten van AEG zijn stuk voor stuk technische snufjes waar je je als gedreven hobbykok volledig kan en mag aan overgeven…

Als ambassadeur ben ik fier om mijn klanten te verwennen met signatuurgerechten die ontspruiten in de gebruiksvriendelijke toestellen van AEG! Graag deel ik deze passie met jullie."

Wie is Christophe Nachtergaele?

Een jonge talentvolle kok die graag verrassend innovatief uit de hoek komt! Zijn liefde voor de keuken begint reeds op jeudige leeftijd. Hij is amper dertien jaar oud wanneer zijn besluit vaststaat: hij zal kok worden. 

Christophe vertrekt naar de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, die hij vier jaar later verlaat met een diploma en een Ereprijs voor “praktijkkennis” op zak. Na verschillende schoolstages in België besluit hij zijn horizon te verruimen en vertrekt hij naar het buitenland. Eerst gaat hij naar Vonnas in Frankrijk waar hij in de sterrenzaak van Georges Blanc werkt. Vervolgens reist hij naar Engeland om eerste chef patisserie te worden, waarna hij zijn weg vervolgt naar Duitsland. 

Daarna breidt hij zijn vaardigheden verder uit bij grootmeester Alain Ducasse waar hij 4 jaar lang voor werkt, eerst anderhalf jaar in Parijs (garde-manger, vlees- en vissectie) en daarna in Monaco (entremetier en saucier). Zijn verblijf in Frankrijk rondt hij af als eerste chef de partie in La Ferme Saint-Siméon in Honfleur. In februari 2004 keert hij terug naar België om zijn droom te verwezenlijken: op zelfstandige basis klanten culinair verwennen. Om dat te bereiken verlaat hij de begane paden en besluit hij de verfijnde keuken dichter naar de mensen te brengen met "Gastronomie aan huis".

Contact
Gastronomie aan huis
Stationsstraat 67
9850 Landegem
www.cn.be

Sessies zijn in het Nederlands