Denis Roberti

Denis Roberti

AEG Cooking Club Waals-Brabant (Chaumont-Gistoux)

"Op Culinaria heb ik het enorme genoegen gehad om Electrolux te ontdekken en de kooktechnieken die toegepast worden bij AEG materiaal te kunnen gebruiken en waarderen. 

Ik heb ook het voorrecht gehad om voor Sanghoon Degeimbre te werken, in het tijdelijke restaurant "The Cube by Electrolux". Daar heb ik echt de technieken en de voordelen van de ovens en andere professionele en semiprofessionele toestellen van AEG en Electrolux ontdekt, samen met de technologische voordelen van de moleculaire keuken en van koken op lage temperatuur.

Om die redenen ben ik een ambassadeur van AEG geworden, zodat ik ook andere mensen de voordelen en technieken kan laten ontdekken." 

Wie is Denis Roberti?

De goede Franse keuken met zuiderse en oosterse toetsen, zo onderscheidt traiteur Denis Roberti van Les Garrigues zich.

Alleen de beste plaatselijke seizoensproducten uit Waals-Brabant zijn goed genoeg. Het resultaat? Kleurrijke gerechten boordevol smaak. Na zijn studie aan het CERIA heeft hij een opleiding van 3 jaar bedrijfsvoering en boekhouding gevolgd.

Zijn loopbaan is begonnen bij Eole, de derde grootste traiteur van BelgiĆ«. Later heeft hij bij andere bedrijven gewerkt om zijn kookkunst te verdiepen en in de praktijk te brengen. Ondertussen bijna tien jaar geleden heeft hij zich als zelfstandig traiteur gevestigd, om zijn passie te delen: een keuken die de traditionele Franse gastronomie combineert met de geuren van het Zuiden en de smaken van specerijen uit Japan en Thailand. Een kleurige en geparfumeerde keuken. 

Hij werkt voornamelijk met seizoenproducten die vooral van ambachtelijke producenten en boeren uit Waals-Brabant komen. Hij is gefascineerd door koken en zoekt altijd nieuwe smaken en culinaire technieken om de smaakpapillen van zijn gasten te kunnen bekoren.

Contact
Les Garrigues
Rue Goffinet 11
1325 Chaumont-Gistoux
www.traiteur-garrigues.com

Sessies zijn in het Frans