Pol Mertens

Pol Mertens

AEG Cooking Clubs Antwerpen,  's Gravenwezel en Brasschaat

“Als professionele kok zocht ik een topmerk waar mijn hobbykoks perfect konden werken. Het nieuwe kookatelier is een staaltje van puur vakmanschap en een merk dat er zowel qua design als kwaliteit boven de andere uitstak, is AEG. Vandaar mijn keuze om mijn kookstudio volledig met AEG in te richten. Alleen de beste toestellen zijn goed genoeg. Als ambassadeur van AEG en demo chef is het nieuwe ei gelegd. Uit liefde voor de gastronomie ben ik medelid van de Cooking Club van AEG.”

Wie is Pol Mertens?

Chef Pol Mertens kookt al van kinds af! Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende bekende chefs in België en Frankrijk zoals onder andere Camille Lurkin, Jacques Snijkers, Willy Roesems en Michel Matisse. Hij volgde vervolmakingcursussen bij Cas Spijker en Roger Souveryns. Hij werd chef-kok in restaurant Chagall in Antwerpen. 

Daarna was de uitdaging groot om als zelfstandige 16 jaar lang de geheimen van de keuken dichter bij de mensen te brengen. Hij had een winkel in ’s Gravenwezel waar hij verschillende culinaire producten, delicatessen en vele specialiteiten verkocht. Uiteindelijk besloot hij dat het weer tijd was om een nieuw concept aan te bieden in de vorm van kooksessies. 

Pol Mertens nodigt jullie uit om samen eens culinair vreemd te gaan. Vreemde groenten, vreemde gerechten en nieuwe producten. Daarbij maakt hij gebruik van de allerlaatste nieuwe kooktechnieken en -trends.

Contact 's Gravenwezel
Kerkstraat 17
(achter het gebouw van het restaurant "Ristorante Di Stephano")
2970 -  's Gravenwezel
Tel.: 0478/92 49 70
email : polmertens@telenet.be

Contact Brasschaat
Essensteenweg, 17
(ter hoogte militair vliegveld Brasschaat) 
2930 - Brasschaat 
email : polmertens@telenet.be

Sessies zijn in het Nederlands.