Live sessie

Neem deel aan de allereerste Live Stream Cooking Club Sessie

Op zaterdag 5 september kunt u vanuit uw keuken deelnemen aan de allereerste Live Stream kooksessie met Chef Christophe. op het einde van de sessie de wedstrijdvraag van de chef via ons email aeg.cookingclub@electrolux.be en maak kans op een pizzaplaat.

Kent u de AEG Cooking Club al?

Ieder jaar verwelkomen wij steeds meer klanten en consumenten in onze 8 culinaire kookstudio's verspreid over heel België. Tijdens deze Cooking Club kookdemonstraties geven we aan de deelnemers de kans om de diverse functies en mogelijkheden van onze ProCombi® stoomovens en onze ProCombi®Plus Sous-Vide stoomovens te ontdekken.

Op 5 september 2015 zullen we onze jarenlange Cooking Club ervaring naar een nieuwe dimensie tillen en organiseren we de allereerste LiveStream Cooking Club, rechtstreeks te volgen op internet vanuit uw keuken, zetel,... Onze AEG ambassadeurs koken live voor de camera's en vertrouwen u alle geheimen van stoomkoken en Sous-Vide koken met onze ProCombi® stoomovens toe.

Deze exclusieve Cooking Club sessie zal in het Nederlands gegeven worden op 5 september 2015 van 10u tot 12u onder begeleiding van Chef Christophe Nachtergaele. Wij bieden u ook de kans om interactief deel te nemen aan deze LiveStream Cooking Club; via e-mail kan u onmiddellijk al uw vragen stellen aan onze chefs in de keuken. Interesse in deze unieke Cooking Club ervaring? Aarzel niet en schrijf u vandaag nog in voor deze LiveStream Cooking Club van AEG via http://www.aeg.be/cookingclub/livestream05-09-2015

Een paar dagen voor de sessie zal u een e-mail ontvangen met de link naar de live stream pagina. Nadien kunt u live uw vragen aan de chef stellen via aeg.cookingclub@electrolux.be.

Chef Christophe

Op zaterdag 5 september 2015, hebt u misschien vanuit uw keuken deelgenomen aan de allereerste Live Stream kooksessie met onze Chef Christophe. Hebt u zin om ook zijn gerechten te voorbereiden?

Hebt u zin om ook zijn gerechten te voorbereiden? Download hier de heerlijke recepten die hij voor jullie klaargemaakt heeft...

Hebt u onze Live streamsessie niet kunnen volgen? Klik hier en lees meer...