AEG ComfortLift - De Inspecteur Radio 2

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® is uitgerust met een liftsysteem waarmee je het onderste rekje naar boven kan tillen. Radio 2, programma “De Inspecteur”, heeft de vaatwasser door een luisteraar laten testen die een uitstekende 9/10 heeft verstrekt.

Lees  meer

Comfortlift Produit de l'année 2017

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® door een Radio 2 luisteraar getest

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® is uitgerust met een liftsysteem waarmee je het onderste rekje naar boven kan tillen. Radio 2, programma “De Inspecteur”, heeft de vaatwasser door een luisteraar laten testen die een uitstekende 9/10 heeft verstrekt.

Ontdek ook onze actie

Maak kennis met ‘s werelds eerste responsieve kookervaring

AEG introduceerde onlangs de Mastery Range – een innovatieve nieuwe keuken die reageert op de gebruiker door middel van adaptieve toestellen die met elkaar samenwerken om zo een uitstekende keukenervaring te genereren.

Na verschillende jaren van onderzoek en conceptontwikkeling lanceert AEG dit jaar de nieuwe Mastery Range. Deze reeks herdefinieert de rol van keukentoestellen in het kookproces en wil zo ’s werelds meest responsieve keuken creëren. Van het klaarmaken en koelen van ingrediënten tot de afwas doen - de AEG Mastery Range biedt een nieuwe kijk op alle praktische elementen en gebruikt een innovatieve technologie samen met een responsief design om dit hele proces te stroomlijnen. Dat zorgt ervoor dat u een persoonlijke kookstijl kunt ontwikkelen terwijl uw keuken hier meteen op reageert.

“In de voorbije twintig jaar is er heel wat veranderd in de keuken. Wat vroeger een kamertje achteraan in het huis was is nu het hart van de woning geworden, het sociale middelpunt zeg maar. Vandaag willen mensen dat hun toestellen naadloos worden geïntegreerd in de kamer,” zegt Simon Bradford, Head of Design bij AEG. “Ik denk dat hetgene wat mensen van hun keukentoestellen verwachten een manier is om te genieten van iets dat ze echt graag doen en je wil hierbij niet dat een toestel het volledig van jou over neemt. De nieuwe AEG Mastery Range biedt hier een helpende hand op een zeer menselijke manier.”

Het design van de AEG Mastery Range gaat verder dan strakke lijnen en esthetiek. Het nieuwe keukenconcept focust zich op het stroomlijnen van een fijne kookervaring en tegelijk het bieden van een adaptieve en aantrekkelijke sociale ruimte. Elk toestel is klaar om zijn rol te spelen in harmonie met elkaar en terwijl te reageren op jouw real time commando’s.

“Uit grondig onderzoek en testen blijkt dat consumenten vaak vinden dat zij zich moeten aanpassen aan hun keukentoestellen terwijl ze aan het koken zijn”, zegt Niels Munksgaard, Head of Product Marketing in EMEA bij AEG. “We zijn er dus erg trots op het feit dat wij de eerste zijn die een reeks responsieve keukentoestellen op de markt brengen”, voegt Niels Munksgaard nog toe.

SenseCook Oven met Voedselsensor en Commandowiel
Uw eten, exact zoals u dat wilt, meteen uit de oven. Met de FoodSensor, een sonde die ingebouwd is in de oven, hebt u een grotere nauwkeurigheid in de temperatuurcontrole. De slimme Shuttledraaiknop biedt dan weer een intuïtieve interface die u toelaat om te communiceren met de oven zoals u dat met een ober in een restaurant zou doen. Rood, medium of doorbakken? De oven zorgt voor het perfecte resultaat, elke keer opnieuw.

Hob2Hood
Met de Hob2Hood hoeft u niet meer na te denken over de dampkap. U hoeft ze niet eens aan te zetten. De ventilator zal op gevoel uw leiding volgen en toenemen of afnemen naargelang de eisen die u er aan stelt terwijl u kookt. Dit zorgt ervoor dat de keuken geurloos blijft in elke fase van het kookproces.

ComfortLift® vaatwasser
De ComfortLift® vaatwasser is een gigantische innovatie en tevens de eerste in zijn soort. Het unieke en innovatieve hefmechanisme zorgt ervoor dat het onderste deel van de vaatwasser naar boven gebracht kan worden tot bij de gebruiker om hem zo te helpen met het in-en uitladen. Op deze manier wordt dit proces efficiënter en ergonomischer dan ooit tevoren.

CustomFlex koelkast
Dit is het meest aanpasbare opbergsysteem op de markt. De gebruiksvriendelijke en makkelijk aan te passen opbergruimte in de deur en het tweeledige koelsysteem zorgt ervoor dat smaak en textuur bewaard blijven als nooit tevoren. Deze oplossing van AEG is een innovatief en aanpasbaar deuropbergsysteem met verplaatsbare onderdelen die u toelaten om de koelkast aan te passen aan uw boodschappen.

ProSource kraan
Bespaar plaats op het aanrecht met de stijlvolle ProSource warmwaterkraan. Deze kraan is een moderne versie van de traditionele keukenkraan die instant kokend water kan laten stromen op elk moment van de dag.

Mastery Collection kookgerei
Dit professionele keukengerei is de kers op de taart voor een naadloze kookervaring en is gebaseerd op de noden van topchefs. Het design is er op gericht om in harmonie samen te werken met de Mastery Range keukentoestellen.

De Mastery Range werd voor het eerst voorgesteld aan het grote publiek tijdens de IFA 2016 en is in de loop van maart 2017 verkrijgbaar in de winkels.