Met stoom haalt u meer uit uw bereidingen

Met stoom haalt u meer uit uw bereidingen

Brood & patisserie bakken

Brood & patisserie bakken

Er gaat niets boven versgebakken brood. Brood bakken is bovendien ook helemaal niet moeilijk. Bloem, gist, water en wat zout mengen. Het deeg goed kneden en alles de oven in. Maar: wist u dat u door tijdens het bakproces stoom toe te voegen u betere bakresultaten krijgt? Bakken met stoom houdt de vochtigheidsgraad op peil en doet zo het brood beter rijzen. Resultaat: een luchtige kruim, terwijl de korst knapperig krokant kan worden afgebakken.

Proef het verschil

Brood bakken, taart of patisserie maken in een gewone oven of in een heteluchtoven met stoomfunctie? Het verschil ziet én proeft u meteen.

SteamBake

Beter brood bakken met stoom? Met de SteamBake oven is dat een koud kunstje. Wat stoom toevoegen volstaat om het deeg vochtig te houden aan het oppervlak. Zo krijgt uw gebak tijdens het stoomkoken een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft.

SteamCrisp

Wilt u meer smaak, kleur en textuur aan uw gerechten toevoegen? De SteamCrisp oven met stoomfunctie zorgt met een afgemeten combinatie van hete lucht en stoom voor een krokante, goudbruine korst aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van uw bereidingen heerlijk sappig blijft. De perfecte mix!

SteamBoost

Maak van elke maaltijd een belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

SteamPro

Ook de SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? U bent de chef!

Vind een AEG verkooppunt in uw buurt

Er is een AEG oven met stoomfunctie voor elk gerecht, elke smaak en elk budget.
En er is vast een winkel in uw buurt waar u de proef op de som kunt nemen.


Vlees bereiden

Vlees bereiden

Hoe gebraad of gevogelte klaarmaken in een stoomoven? Of hoe een steak perfect bakken zodat het vlees een krokant korstje heeft en binnenin nog lekker smeuïg is? Simpel: schroei het vlees kort dicht in een braadpan en zet het dan in de oven! Met behulp van de stoomfunctie braadt, grilt of bakt u het vlees helemaal zoals u het wilt, zonder verlies aan smaak en aroma’s en zonder risico op uitdrogen.

Proef het verschil

Bleu of saignant… In een oven met stoomfunctie braadt, grilt of bakt u elk stuk vlees zoals u het graag hebt: krokant vanbuiten en sappig vanbinnen. Kijk en vergelijk.

Met deze oven beleeft u meer kookplezier

SteamCrisp

Wilt u meer smaak, kleur en textuur aan uw gerechten toevoegen? De SteamCrisp oven met stoomfunctie zorgt met een afgemeten combinatie van hete lucht en stoom voor een krokante, goudbruine korst aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van uw bereidingen heerlijk sappig blijft. De perfecte mix!

SteamBoost

Maak van elke maaltijd een belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

SteamPro

Ook de SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? U bent de chef!

Vind een AEG verkooppunt in uw buurt

Er is een AEG oven met stoomfunctie voor elk gerecht, elke smaak en elk budget.
En er is vast een winkel in uw buurt waar u de proef op de som kunt nemen.


Vis bereiden

Vis bereiden

Vispannetje, stoofpotje of gewoon een stukje zalm garen… Perfect gebakken vis bereiden is helemaal niet moeilijk. Maar voor wie net dat tikje meer smaak aan een visbereiding wil toevoegen en wil voorkomen dat de vis uiteenvalt of uitdroogt, is stoom een essentieel ingrediënt. Met stoom houdt u de bak- en gaarwijze heel precies onder controle en bereikt u in geen tijd een smakelijk resultaat.

Proef het verschil

Een hoge vochtigheidsgraad zorgt voor een zachte textuur en voorkomt dat vis, zoals bijvoorbeeld zalm, zijn kleur verliest. Het oog wil tenslotte ook wat. Dat ziet u hier.

Met deze oven beleeft u meer kookplezier

SteamBoost

Maak van elke maaltijd een belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

SteamPro

Ook de SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? U bent de chef!

Vind een AEG verkooppunt in uw buurt

Er is een AEG oven met stoomfunctie voor elk gerecht, elke smaak en elk budget.
En er is vast een winkel in uw buurt waar u de proef op de som kunt nemen.


Groenten bereiden

Groenten bereiden

Verse groenten zijn een essentieel onderdeel van ons dagelijks menu. Ze zitten dan ook boordevol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. En ze zijn gewoon lekker. Punt. Maar hoe maakt u groenten makkelijk klaar terwijl u de smaak, textuur, kleur en voedingswaarde van uw groentebereidingen maximaal bewaart? Een oven met stoomfunctie is alvast een goed begin. Zin in een bordje gezond?

Proef het verschil

Groenten koken of stomen? Het levert niet alleen een verschil in smaak op. Kijk hier hoe dankzij de toevoeging van stoom ook de kleur mooi bewaard blijft. 

Met deze oven beleeft u meer kookplezier

SteamBoost

Maak van elke maaltijd een belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

SteamPro

Ook de SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? U bent de chef!

Vind een AEG verkooppunt in uw buurt

Er is een AEG oven met stoomfunctie voor elk gerecht, elke smaak en elk budget.
En er is vast een winkel in uw buurt waar u de proef op de som kunt nemen.


Sous-vide koken

Sous-vide koken

Sous-vide, dat is puur koken. Alle aroma’s, smaak en voedingsstoffen blijven bewaard en de subtiele warmte gaart elk gerecht sous-vide tot tongstrelende perfectie. Het geheim zit ‘m niet alleen in het vacuüm trekken van de gerechten in sous-videzakken – daarvoor kunt u de SteamPro oven uitbreiden met een vacuümlade (optioneel). Ook de bereiding met stoom op sous-videstand zorgt voor een perfecte gaartijd. Klaar voor de ultieme smaakexplosie?

Proef het verschil

Hoe sous-vide koken met stoom? Hier lichten we alvast een tipje van de sluier op. Laat u erdoor inspireren en beleef nog meer kookplezier!

Met deze oven beleeft u meer kookplezier

SteamPro

Ook de SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? U bent de chef!

Vind een AEG verkooppunt in uw buurt

Er is een AEG oven met stoomfunctie voor elk gerecht, elke smaak en elk budget.
En er is vast een winkel in uw buurt waar u de proef op de som kunt nemen.