B2B Real Estate Projects

Realiseer uw volgende project met ons

B2B Real Estate Projects helpt u uw bouw- en keukenplannen vorm te geven in functie van de gebruiker. Daar staat onze service garant voor. Met het uitgebreide assortiment huishoudtoestellen van onze drie topmerken AEG, Electrolux en Zanussi stelt u de perfecte keuken samen voor uw klanten.

Wat bieden wij?

.

Met betrekking tot voorraad, logistiek en service kunt u rekenen op een professionele organisatie waarin wordt gestreefd naar de allerbeste resultaten. Vanuit het centraal gelegen logistiek centrum kunnen we u snel van dienst zijn. Korte lijnen en een vaste accountmanager en binnendienstmedewerker zorgen ervoor dat we nauw bij het hele traject zijn betrokken en dat alle eventuele deeltrajecten naadloos op elkaar aansluiten. Wij gaan graag een partnership met u aan en leveren voor elk project een totaaloplossing op maat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of ontdek enkele projecten die reeds gerealiseerd werden.

Waarom B2B Real Estate Projects?

 • Totaal leverancier

  Onder de merken AEG, Electrolux en Zanussi bieden wij keukeninbouwapparaten voor elk project. Daarnaast kunt u voor witgoed zoals wasmachines en droogkasten én kleinhuishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers en keukenmachines ook bij ons terecht.

 • Eigen service organisatie

  Er staan gekwalificeerde techniekers en vaste contactpersonen voor u klaar die gepersonaliseerde hulp bieden. Zo bent u zeker dat alles volgens plan verloopt.

 • Best in class installatie

  Dankzij de standaardisering van inbouwmaten en nismaten én de nieuwe, unieke scharnieren, laten onze AEG inbouwtoestellen zich bijna naadloos in een keuken installeren. Brede naden tussen de apparaten onderling zijn hiermee voorgoed verleden tijd. Met de hulp van PerfectFit design en One Fits All zijn onze toestellen eenvoudig en twee keer sneller te plaatsen, met slechts 1 schroevendraaier.

 • Installer App

  Om installatie nog soepeler te laten verlopen kan bovendien gebruik worden gemaakt van de meer dan 50 installatievideo’s en de handige installer app. Deze Electrolux Installer app is te vinden in de Apple App Store en Google Play Store.

 • BIM

  Met het online platform BIMobject, pioniers in BIM (Building Information Modeling), wordt het project vertaald naar een 3D-model. Zo kunnen AEG, Electrolux of Zanussi toestellen digitaal in het project worden geplaatst en wordt de complete afwerking op voorhand zichtbaar. Ook productspecificaties, installatietekeningen en 3D-modellen zijn beschikbaar.

 • Sustainability

  Het duurzame aspect is erg belangrijk aan een bouwproject. Het is essentieel om een project te bouwen waarvan u 100% weet dat het door duurzame partners tot stand kwam. Ook de consument hecht steeds meer belang aan duurzaamheid. Een duurzame toestelkeuze is een voordeel bij de oplevering van een project.

Gerealiseerde projecten

Onze missie is om de voorkeurspartner voor uw project te zijn en u de beste innovatieve oplossingen en diensten te bieden. We slagen door sterke wereldwijde merken en toegewijde teams van experts aan te bieden met lokale markt en cultureel begrip.
Ons trackrecord laat zien dat Electrolux Group een lange geschiedenis heeft als toonaangevend leverancier van projectactiviteiten in vele markten over de hele wereld. Benieuwd naar gerealiseerde projecten, variërend van Japan en Australië tot Qatar en Finland?

Realiseer uw volgende project met ons

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u meer informatie of documentatie? Neem contact met ons op via de link hieronder.

Indien u graag onze toonzaal in Evere bezoekt om een selectie van onze producten te bekijken, kunt u hiervoor een afspraak maken via onderstaande link.

Via onze LinkedIn-pagina of onze website kunt u op de hoogte blijven van alle Electrolux Kitchen Design Projects.

Sustainability

Onze planeet heeft een extreem belangrijk keerpunt bereikt en duurzaamheid is daardoor voor Electrolux geëvolueerd van een belangrijk naar een cruciaal aandachtspunt.

Duurzaamheid = topprioriteit Electrolux-Group

AEG behoort tot de Electrolux-Group uit Zweden, een van de meest toonaangevende Scandinavische landen inzake duurzaam ondernemen. Onze groep streeft wereldwijd naar betere producten, betere productiemethodes en een betere maatschappij. Dat doen we trouwens mét succes, zoals blijkt uit enkele recente cijfers. Het project ‘Colour The Trees’ dat we lokaal oprichtten om minder papieren catalogi te drukken en meer digitaal te gaan, past perfect in dit duurzame kader.

Electrolux is erkend als een globale leider in het reageren op de klimaatverandering door CDP, de internationale niet-winstgevende organisatie die duurzame economieën stimuleert