AEG EcoLine promotie

Ontvang onweerstaanbare cadeaus bij aankoop van deelnemende AEG EcoLine toestellen.

Actie geldig van 1 maart t.e.m. 31 mei 2024.

Promotie op inbouwtoestellen

Van 1 maart t.e.m. 31 mei 2024 bieden we bij aankoop van een AEG EcoLine inbouwtoestel Foodbag vouchers cadeau. 

  • Tot €150 cadeau aan Foodbag vouchers bij aankoop van één AEG EcoLine inbouwtoestel.
  • Tot €500 cadeau aan Foodbag vouchers bij aankoop van een set AEG EcoLine inbouwtoestellen.

Promotie op wasmachines en droogkasten

Van 1 maart t.e.m. 31 mei 2024 ontvang je tot €150 cashback bij aankoop van een AEG EcoLine wasmachine, droogkast of was-droogcombinatie. 

Promotie op stofzuigers en luchtreinigers

Van 1 maart t.e.m. 31 mei 2024 ontvang je tot €100 cashback bij aankoop van een AEG EcoLine stofzuiger of luchtreiniger. 

88% van de consumenten wil graag dat merken hen helpen om milieuvriendelijkere keuzes te maken. Daarom hebben wij AEG EcoLine ontwikkeld: één range met onze meest duurzame producten die uitzonderlijke prestaties combineren met vermindering van de milieu-impact.

Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat maar liefst 85% van de milieu-impact van een huishoudelijk apparaat ontstaat tijdens het gebruik ervan zijn de EcoLine-modellen niet alleen onze meest energiezuinige apparaten, ze zijn ook op andere manieren duurzamer. Bijvoorbeeld door het gebruik van gerecycled plastic of minder water. Daarnaast zijn ze voorzien van de laatste technologieën die specifiek zijn afgestemd op gebruiksgemak en gericht op het verminderen van de milieu-impact - elke dag weer.