GRATIS 1 AEG TEPPANYAKI GRILL

MAXIMAAL KOOKPLEZIER!

 

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen...

Heeft u een deelnemende AEG inductiekookplaat met FlexiBridge aangekocht tijdens de actieperiode 1 november 2018 t.e.m. 31 december 2018, dan kunt u uw geschenk nog aanvragen t.e.m. 15 januari 2019.

Op deze specifieke pagina ontdekt u het volledige gamma van inductiekookplaten met FlexiBridge die deelnemen aan deze actie.

Registreer uw product

Bekijk de algemene actievoorwaarden en de modellenlijst

Contacteer ons voor vragen over de FlexiBridge actie

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode
Koop een deelnemend AEG toestel aan tussen 1 november 2018 en 31 december 2018.

Stap 2 – Vraag uw cadeau aan
Meld vóór 15 januari 2019 uw aangekochte toestel aan via www.aeg.be met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en uw persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Validatie
Na validatie van de aanvraag wordt het cadeau binnen 6 weken verzonden naar het opgegeven adres.

Contacteer ons

Heeft u vragen of opmerkingen over de FlexiBridge actie? Dan kunt u een e-mail sturen naar aeg@racktime.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 092/98.01.91 (ma-vr: 9u-17u30).

Actievoorwaarden

• Deze actie is enkel toegankelijk voor inwoners van België van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 01/11/2018 t.e.m. 31/12/2018 een deelnemend toestel hebben aangekocht of besteld in het kader van een aankoop van een volledige keuken bij een Belgische erkende AEG-verdeler.

• Bij aankoop of bestelling van een AEG inductiekookplaat met FlexiBridge* en na succesvolle registratie (zie verder) ontvangt de aanvrager een TEPPANYAKI grill ter waarde van € 249,99. *voor de gedetailleerde toestellijst zie aeg.be.

• Een lijst met de modellen van de AEG inductiekookplaten met FlexiBridge die in aanmerking komen voor deze promotie is beschikbaar via www.aeg.be. Enkel modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie. AEG is dan ook niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie in de winkel (offline en online) hieromtrent. AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

• Voor een geldige deelname aan deze promotie-actie dient de consument zijn/haar toestel te registreren via aeg.be, de promotie aan te vinken en een geldig aankoopbewijs of geldige bestelbon in het kader van de aankoop van een volledige keuken op te laden: www.aeg.be

• De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte toestel met copie van het aankoopbewijs op www.aeg.be is 15/01/2019. Alleen registraties die voorzien zijn van een kopie of een foto van het aankoopbewijs of van de ondertekende bestelbon met daarop duidelijke vermelding van de aankoop of bestelling van één van de deelnemende AEG toestellen, zullen worden aanvaard.

• Een geldig aankoopbewijs is een digitale kopie van de aankoopfactuur of van de getekende bestelbon bij aankoop van een set inbouwtoestellen in het kader van installatie van een volledige keuken, dat correct werd opgeladen tijdens de registratie van het product en met vermelding van de aankoop of bestelling van één van de deelnemende AEG toestellen. De digitale kopie is een ingescande versie of een foto van het volledige document, goed leesbaar en met alle hoeken van het document zichtbaar.

• AEG is niet verantwoordelijk voor onvolledige, laattijdige, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.

• AEG behoudt zich het recht voor om originele aankoopbewijzen op te vragen als er een sprake is van twijfel over de echtheid van de aanvraag.

• Na succesvolle registratie ontvangt de consument hiervan bevestiging en verdere informatie over de ontvangst van het gratis artikel.

• Hou voor het gratis artikel rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van de aanvraag.

• De waarde van het gratis artikel wordt niet in geld uitgekeerd.

• Per adres wordt maximaal één cadeauset toegekend op voorwaarde dat aan de actievoorwaarden (zie hoger) werd voldaan.

• Deze promotie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en promoties van AEG.

• AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen

Deze actie wordt uitgegeven door Electrolux Belgium nv - Raketstraat 40, 1130 Brussel - BE 0403.214.647. AEG is een merk van de Electrolux Groep. Hierboven werd dan ook verwezen naar AEG.