BEAUTY VOUCHER CADEAU BIJ EEN AEG WASMACHINE, DROOGKAST OF WASDROOGCOMBINATIE

Tot €150,- cadeau bij ICI PARIS XL

 

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen...

Heeft u een deelnemende AEG wasmachine, droogkast of was/droogcombinatie aangekocht tijdens de actieperiode 27 september 2018 t.e.m. 31 december 2018, dan kunt u uw geschenk nog aanvragen t.e.m. 15 januari 2019.

Registreer uw product

Bekijk de algemene actievoorwaarden en de modellenlijst

Contacteer ons voor vragen over de AEG - ICI PARIS XL actie

Het actieaanbod

- ICI PARIS XL e-Gift Card 150 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan de modelbenaming begint met L9F, of van een AEG was-/droogcombinatie waarvan de modelbenaming begint met L9W, of van een AEG droogkast waarvan de modelbenaming begint met T9D of bij aankoop van de AEG droogkast T8DEA86S.

- ICI PARIS XL e-Gift Card 75 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan de modelbenaming begint met L8F, of van een AEG was-/droogcombinatie waarvan de modelbenaming begint met L8W, of van een AEG droogkast waarvan de modelbenaming begint met T8D met energieklasse A+++.

- ICI PARIS XL e-Gift Card 50 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan de modelbenaming begint met L7F, of L7T, of van een AEG was-/droogcombinatie waarvan de modelbenaming begint met L7W, of van een AEG droogkast waarvan de modelbenaming begint met T8D met energieklasse A++

Kijk voor het volledige, actuele actieaanbod van deelnemende AEG toestellen op de pagina's van wasmachines, droogkasten en was/droogcombinaties hieronder.

Deelnemende toestellen

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode
Koop een deelnemend AEG toestel aan tussen 27 september en 31 december 2018. Bewaar het aankoopbewijs goed! Dit is niet alleen uw garantiebewijs, u heeft dit ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag uw e-Gift Card aan
Meld vóór 15 januari 2019 uw aangekochte toestel aan via www.aeg.be met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en uw persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Validatie
Na validatie van uw aanvraag wordt de ICI PARIS XL e-Gift Card met unieke code binnen 6 weken per e-mail verstuurd.

Contacteer ons

Heeft u vragen of opmerkingen over de AEG - ICI PARIS XL actie? Dan kunt u een e-mail sturen naar aeg@racktime.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 092/98.01.91 (ma-vr: 9u-17u30).

Actievoorwaarden

-Deze actie is enkel toegankelijk voor inwoners van België van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 27/09/2018 t.e.m. 31/12/2018 een deelnemend toestel hebben aangekocht bij een Belgische erkende AEG-verdeler. 

-Bij aankoop van een van de geselecteerde AEG toestellen en een correcte registratie via www.aeg.be ontvangt u ICI PARIS XL e-Gift Cards met een totale waarde van 50, 75 of 150 EUR (naar naargelang het modelnummer). Enkel modelnummers op de lijst met alle deelnemende AEG toestellen komen in aanmerking voor deze promotie.

-Deze lijst is beschikbaar via aeg.be/promoties. AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie in de winkel (o_ line en online) hieromtrent. AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

-De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte toestel via www.aeg.be is 15/01/2019. Alleen aanmeldingen die voorzien zijn van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG toestellen, zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur. AEG is niet verantwoordelijk voor onvolledige, onleesbare, laattijdige, niet ontvangen of beschadigde aanvragen. 

-De ICI PARIS XL e-Gift Card wordt per email toegezonden, na een correcte aanmelding, naar het opgegeven emailadres. Hou, voor ontvangst van de ICI PARIS XL e-Gift Card, rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van uw aanvraag. De waarde van de ICI PARIS XL e-Gift Card wordt niet in geld uitgekeerd. Per adres wordt maximaal één e-Gift Card, bij aankoop van een wasmachine, en één e-Gift Card, bij aankoop van een droogkast en één e-Gift Card, bij aankoop van een was/droogcombinatie, toegezonden.

-De ICI PARIS XL e-Gift Cards zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunt u inleveren in alle ICI PARIS XL parfumerieën in België, het Groothertogdom Luxemburg en in de webshop www.iciparisxl.be. U heeft de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op uw e-Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.

-Deze promotie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en promoties van AEG. AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen.