overtref alle verwachtingen

Bakken, stomen, koken of braden?

Ga meteen aan de slag met de AEG CADEAUSETS!

Actie geldig van 1 maart tem 31 juli 2020

 

 

Registreer je SensePro, SenseFry of SenseBoil met FlexiBridge of Bridge inductiekookplaat
Opgelet: als je een SensePro kookplaat kocht, dien je die te registreren met PNC 949597485 in plaats van met modelnummer SVI84881FB.

Bekijk de algemene actievoorwaarden en de modellenlijst

Contacteer ons voor vragen over deze actie

Geniet nu van onze exclusieve cadeausets!

Bij aankoop van een SteamPro of SteamBoost oven:

.

  Gratis kookboek met meer dan 100 stoomrecepten t.w.v. 35 euro
  Gratis Cooking Club sessie voor 2 personen t.w.v. 60 euro
  Gratis telescopische geleider t.w.v. 80 euro
  Gratis 7-delige stoomschalen set t.w.v. 200 euro

Totale waarde cadeauset: € 375

Bij aankoop van een SensePro, SenseFry of SenseBoil met FlexiBridge of Bridgezone inductiekookplaat:

.

 ✓ Gratis Plancha grill t.w.v. 199 euro

 

Deelnemende combi-stoomovens

Maak van elke maaltijd een buitengewone belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een superknapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en zoveel meer uit je oven te halen?

Ook de SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Heerlijk sappig vlees braden, brood met een extra luchtige kruim bakken of desserten maken? Ga de uitdaging aan en geniet van een unieke kook- en smaakervaring.

Deelnemende inductiekookplaten

De draadloze temperatuursensor van de SensePro® inductiekookplaat meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat het kookproces precies kan worden opgevolgd. Kook aardappelen, laat saus sudderen, bak een biefstuk - of het nu à point, medium of doorbakken is. Dit is ook de allereerste inductiekookplaat met een volwaardige sous-videfunctie. Op een SensePro® inductiekookplaat is elk gerecht even geslaagd - het is de persoonlijke souschef van iedere thuiskok.

Altijd de beste smaak en textuur bij het bakken is eenvoudig vanaf nu, zonder te moeten gokken naar de temperatuur van de olie of boter in de pan. Selecteer op het TFT-display gewoon een gerecht en het gewenste resultaat. Een speciale sensor onder het glas regelt het vermogen van de zone zodat een constante pantemperatuur wordt gehandhaafd. Dat resulteert in perfecte bakresultaten - elke keer weer.

De SenseBoil® inductiekookplaten beschikken over een speciale sensor onder het glas die detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt bereikt. Vervolgens wordt de temperatuur automatisch verlaagd en de inhoud tegen het kookpunt aangehouden. Niets kookt meer over - dus geen verspilling van voedsel én energie. De deelnemende SenseBoil® met Bridge kookplaten op de productpagina, zijn gemarkeerd met een sticker

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode
Koop één van de deelnemende AEG toestellen aan tussen 1 maart en 31 juli 2020.

Stap 2 - Vraag de cadeauset aan

Het aangekochte toestel aanmelden vóór 16 augustus 2020 op www.aeg.be aan de hand van een factuur of getekende bestelbon (ingescand of duidelijke foto, met 4 hoeken zichtbaar) en persoonlijke gegevens invullen.

Stap 3 – Validatie
Na validatie van de aanvraag worden de gratis artikelen binnen 6 weken verzonden naar het opgegeven adres. Omdat deze artikelen vanuit verschillende lokaties verzonden worden, worden deze in verschillende leveringen aangeboden. Indien er niemand aanwezig is op het moment van de levering zal de leveringsservice een bericht achterlaten met vermelding waar het pakket kan afgehaald worden.

OPGELET: Door onvoorziene omstandigheden hebben de verzendingen van de kookboeken vertraging opgelopen en zullen die wat later dan gepland bezorgd worden.

  

 

 

Vind een AEG verkooppunt in jouw buurt

Er is een AEG combi stoomoven en inductiekookplaat voor elk gerecht, elke smaak en elk budget.
En er is vast een winkel in jouw buurt waar je de proef op de som kunt nemen.

Contacteer ons

Indien je extra vragen of opmerkingen hebt over deze actie kun je steeds een mail sturen naar aeg@racktime.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 092/98.01.91 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie of begeleiding met je aanvraag.