GRATIS EXTRA BATTERIJ OF 70€ CASHBACK

Bij aankoop, in de periode van 29 augustus t/m 31 december 2022, van één van de deelnemende AEG steelstofzuigers uit het actieaanbod krijg je een extra batterij (naargelang de beschikbare voorraad) ter waarde van 169,99€ of cashback van 70€.

Ontvang de cashback of de extra batterij in drie eenvoudige stappen!

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop één van de deelnemende AEG steelstofzuigers tussen 29 augustus en 31 december 2022 bij een erkende AEG-dealer in België. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag de cashback of de extra batterij aan

Registreer je nieuwe stofzuiger uiterlijk 15 januari 2023 via deze link met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Geldigheid

Hou, voor ontvangst van de cashback of de extra batterij, rekening met een levertermijn van 8 weken na validatie van uw aanvraag. Batterij leverbaar zolang de voorraad strekt. Indien er geen batterij meer beschikbaar is, zal automatisch de cash-back van 70€ uitbetaald worden.

Contacteer ons

Heb je vragen of opmerkingen over deze cashbackactie? Dan kan je een email sturen naar aeg@promocontact.eu of telefoneren naar Racktime op 09/298 01 91 (alle werkdagen tussen 8u30 en 17u30)