LENTEPROMO INDUCTIEKOOKPLATEN

Cadeau t.w.v. 159 € bij aankoop van een TotalFlex of FlexiBridge® inductiekookplaat.

Actie geldig van 01/03 t.e.m. 31/05

Bij aankoop van een TotalFlex of FlexiBidge® inductiekookplaat uit het actieaanbod ontvang je een cadeau ter waarde van 159 €.

Hoe neem ik deel aan deze actie? 

Registreer je nieuwe toestel

Bekijk de deelnemende toestellen

Bekijk de algemene voorwaarden

Contacteer ons voor vragen over deze actie

EEN ZOUTSTEEN CADEAU BIJ AANKOOP VAN EEN TOTALFLEX OF FLEXIBRIDGE® INDUCTIEKOOKPLAAT

Ter waarde van: 159 €

GRATIS HIMALAYA ZOUTSTEEN MET FRAME

De Himalaya zoutsteen met frame kan in de oven en op de kookplaat worden verwarmd of gekoeld worden in de koelkast of diepvriezer, voor het bereiden of serveren van voedsel op een originele en gezonde manier.

T.w.v: € 159 

Hoe deelnemen?

Stap 1: Koop één van deelnemende AEG toestellen aan tussen 1 maart 2023 en 31 mei 2023.
 
Stap 2: Vraag de cadeauset aan: Het aangekochte toestel zo snel mogelijk en uiterlijk op 30 juni 2023 registreren op www.aeg.be, de promotie aanvragen en een geldig aankoopbewijs (ingescand document of duidelijke foto, met 4 hoeken zichtbaar) opladen. Een geldig aankoopbewijs is de aankoopfactuur of de ondertekende bestelbon in het kader van de installatie van een volledige keuken.
 
 
Stap 3: Na validatie van de aanvraag worden de gratis artikelen binnen 6 tot 8 weken verzonden naar het opgegeven adres. Omdat deze artikelen vanuit verschillende locaties verzonden worden, worden deze in verschillende leveringen aangeboden. Indien er niemand aanwezig is op het moment van de levering zal de leveringsservice een bericht achterlaten met vermelding waar het toestel kan afgehaald worden.

Contacteer ons

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je toestel of bij het aanmaken van een account, kun je ons bereiken via het contactformulier of ons telefonisch contacteren op het nummer 02/716.24.44 (ma-vr: 8u-17u, druk "4" in het keuzemenu voor vragen over registratie op de website).

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 092/98.01.91 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.