LENTEPROMO STOOMOVENS

3 cadeaus t.w.v 300 €  bij aankoop van een SteamPro oven.

Actie geldig van 01/03 t.e.m. 31/05

AEG Gourmet Vacuümmachine

GRATIS
GOURMET VACUÜMMACHINE* A6-1-6AG

De compacte, kwaliteitsvolle vacuümmachine past makkelijk in een keukenlade en trekt dankzij de automatische of de handmatige vacuümfunctie alle soorten voedsel perfect vacuüm.
De bijgeleverde rol van 28 cm x 5 m biedt een ruime voorraad voor alle toepassingen.

T.W.V. € 199,99

* per consument wordt maximum 1 Gourmet vacuümmachine als geschenk aangeboden.

Mensen in een AEG Cooking Club

GRATIS
COOKING CLUB SESSIE VOOR 2 PERSONEN

Onder begeleiding van een professionele chef leer je onze ovens nog beter te gebruiken.

T.W.V. € 60

AEG kookboek

GRATIS
KOOKBOEK

Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief samengesteld voor onze SteamPro ovens.

T.W.V. € 42

Hoe deelnemen?

Stap 1: Koop één van deelnemende AEG toestellen aan tussen 1 maart 2023 en 31 mei 2023.
 
Stap 2: Vraag de cadeauset aan: Het aangekochte toestel zo snel mogelijk en uiterlijk op 30 juni 2023 registreren op www.aeg.be, de promotie aanvragen en een geldig aankoopbewijs (ingescand document of duidelijke foto, met 4 hoeken zichtbaar) opladen. Een geldig aankoopbewijs is de aankoopfactuur of de ondertekende bestelbon in het kader van de installatie van een volledige keuken.
 
 
Stap 3: Na validatie van de aanvraag worden de gratis artikelen binnen 6 tot 8 weken verzonden naar het opgegeven adres. Omdat deze artikelen vanuit verschillende locaties verzonden worden, worden deze in verschillende leveringen aangeboden. Indien er niemand aanwezig is op het moment van de levering zal de leveringsservice een bericht achterlaten met vermelding waar het toestel kan afgehaald worden.

Contacteer ons

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je toestel of bij het aanmaken van een account, kun je ons bereiken via het contactformulier of ons telefonisch contacteren op het nummer 02/716.24.44 (ma-vr: 8u-17u, druk "4" in het keuzemenu voor vragen over registratie op de website).

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 092/98.01.91 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.