Stoomovens en inductiekookplaten promotie

Bakken, stomen, koken of braden ? Ga meteen aan de slag met deze AEG promoties.

 Van 15 februari t.m.t. 31 mei 2019

Geniet nu van onze exclusieve cadeausets!

Bij aankoop van een SteamPro of SteamBoost oven:

.

  Gratis kookboek met meer dan 100 stoomrecepten t.w.v. 35 euro
  Gratis Cooking Club sessie voor 2 personen t.w.v. 60 euro
  Gratis telescopische geleider t.w.v. 80 euro
  Gratis 7-delige stoomschalen set t.w.v. 200 euro

Totale waarde cadeauset: € 375

Bij aankoop van een SensePro, SenseFry of SenseBoil inductiekookplaat:

.

 ✓ Gratis kookset met 2 kookpotten en een pan t.w.v. 199 euro

Bij aankoop van een inductiekookplaat met FlexiBridge:

.

 ✓ Gratis Plancha grill t.w.v. 179 euro

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode
Koop één van deelnemende AEG toestellen aan tussen 15 februari 2019 en 31 mei 2019.

Stap 2 – Vraag de cadeauset aan
Het aangekochte toestel aanmelden vóór 15 juni 2019 op www.aeg.be aan de hand van een factuur of getekende bestelbon (ingescand of duidelijke foto, met 4 hoeken zichtbaar) en persoonlijke gegevens invullen.

Stap 3 – Validatie
Na validatie van de aanvraag worden de gratis artikelen binnen 6 weken verzonden naar het opgegeven adres. Indien er niemand aanwezig is op het moment van de levering zal de leveringsservice een bericht achterlaten met vermelding waar het toestel kan afgehaald worden.

Contacteer ons

Indien u extra vragen of opmerkingen heeft over deze actie kunt u steeds een mail sturen naar aeg@racktime.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 092/98.01.91 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie of begeleiding met uw aanvraag.

Vind een AEG verkooppunt in uw buurt

Er is een AEG oven met stoomfunctie voor elk gerecht, elke smaak en elk budget.
En er is vast een winkel in uw buurt waar u de proef op de som kunt nemen.

Deelnemende combi-stoomovens

Ook de SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? U bent de chef!

Maak van elke maaltijd een belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

Deelnemende inductiekookplaten

Op de speciale FlexiBridge-kookzone met 4 segmenten kunt u kiezen welke segmenten u verbindt zodat alle soorten kookgerei erop passen, van kleine tot extra grote potten en pannen.

De draadloze temperatuursensor van de SensePro® inductiekookplaat meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat het kookproces precies kan worden opgevolgd. Kook aardappelen, laat saus sudderen, bak een biefstuk - of het nu à point, medium of doorbakken is. Dit is ook de allereerste inductiekookplaat met een volwaardige sous-videfunctie. Op een SensePro® inductiekookplaat is elk gerecht even geslaagd - het is de persoonlijke souschef van iedere thuiskok.

Altijd de beste smaak en textuur bij het bakken is eenvoudig vanaf nu, zonder te moeten gokken naar de temperatuur van de olie of boter in de pan. Selecteer op het TFT-display gewoon een gerecht en het gewenste resultaat. Een speciale sensor onder het glas regelt het vermogen van de zone zodat een constante pantemperatuur wordt gehandhaafd. Dat resulteert in perfecte bakresultaten - elke keer weer.

De SenseBoil® inductiekookplaten beschikken over een speciale sensor onder het glas die detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt bereikt. Vervolgens wordt de temperatuur automatisch verlaagd en de inhoud tegen het kookpunt aangehouden. Niets kookt meer over - dus geen verspilling van voedsel én energie.