Unieke ultrasonic vlekkenpen cadeau

Ontvang een unieke Ultrasonic Vlekkenpen als cadeau bij aankoop van een promotionele wasmachine, droogkast of was-droogcombinatie van AEG.

Geldig van 27 maart 2020 tot 31 juli 2020.

Helaas deze actie is afgelopen. Kocht je een toestel aan tijdens de actieperiode, kan je je toestel nog registreren tot 16 augustus 2020.

Wat moet je weten?

Bij aankoop van een van onze promotionele toestellen krijg je er een Ultrasonic Vlekkenpen ter waarde van 119 euro als cadeau bij!

·        Wat is een Ultrasonic Vlekkenpen?

·        Registreer je toestel

·        Hoe neem ik deel aan deze actie?

·        Bekijk voor welke toestellen deze promo geldt

·        Bekijk de algemene actievoorwaarden

·        Contacteer ons voor vragen over deze actie

Wat is de Ultrasonic Vlekkenpen?

De unieke vlekkenpen van AEG draagt zorg voor je favoriete en delicate kledij. Als extra hulpmiddel tegen hardnekkige vlekken zorgt de vlekkenpen dat je wascyclus minder agressief moet zijn. Efficiënt tegen vlekken. Zorgzaam voor je kledij.

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een deelnemend AEG toestel aan tussen 27 maart en 31 juli 2020 bij een Belgische erkende AEG-verdeler. Bewaar het aankoopbewijs goed!
Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt dit ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Bekijk hier de deelnemende producten

Stap 2 – Vraag je AEG Vlekkenpen aan

Meld zo snel mogelijk en ten laatste vóór 16 augustus 2020 je aangekochte toestel aan via www.aeg.be met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.

Registreer hier je toestel

Stap 3 – Validatie

Na validatie van je aanvraag wordt de AEG vlekkenpen binnen een termijn van 6 weken naar het opgegeven adres verzonden. Indien er niemand aanwezig is op het moment van de levering zal de leveringsservice een bericht achterlaten met vermelding waar het toestel kan afgehaald worden.

Deelnemende Producten

De actie is geldig op de 9000 serie (modelbenaming beginnend met L9F), de 8000 serie (modelbenaming beginnend met L8F) en de AEG AutoDose wasmachines L7FEE96QS en L8FEC96QS. De wasmachines die in promo staan, zijn aangegeven in het overzicht met een rode bol.

De actie is geldig op de 9000 serie (modelbenaming beginnend met T9D) én de 8000 serie (modelbenaming beginnend met T8D). De droogkasten die in promo staan, zijn aangegeven in het overzicht met een rode bol.

De actie is geldig op de 9000 serie (modelbenaming beginnend met L9W), de 8000 serie (modelbenaming beginnend met L8W) en de 7000 serie (modelbenaming beginnend met L7W). De was-droogcombinaties die in promo staan, zijn aangegeven in het overzicht met een rode bol.

Vind een AEG verkooppunt in jouw buurt

Gebruik onze interactieve kaart om het dichtstbijzijnde verkooppunt voor jou te vinden.

Contacteer ons

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je toestel of bij het aanmaken van een account, kun je ons bereiken via het contactformulier of ons telefonisch contacteren op het nummer 02/716.24.44 (ma-vr: 8u-17u, druk "4" in het keuzemenu voor vragen over registratie op de website).

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@racktime.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 092/98.01.91 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.