Partner AEG Lotto Soudal

Lotto Soudal

Carol De Dobbelaere, Chef van het team Lotto Soudal

De Lotto Soudal-renners genieten elke ochtend en avond van een heerlijke maaltijd tijdens de wielerswedstrijden. De gerechten worden door teamkok Carol De Dobbelaere bereid in de kookwagen, volledig met AEG toestellen uitgerust. Zie hieronder enkele van zijn recepten makkelijk thuis te realiseren!

Lotto Soudal voerde gedurende de huidige en befaamde wielerswedstrijd "Ronde van Frankrijk" een interview met hem. Het is met plezier dat wij u uitnodigen het filmpje hieronder te ontdekken.

Carol De Dobbelaere, teamkok Lotto Soudal: “Ik ben zeer tevreden dat ik dankzij deze kookwagen mijn eigen stek heb. Anders ben je aangewezen op keukens van het hotel waar je die dag verblijft en is de situatie telkens anders.

Nu heb ik mijn eigen rijdende keuken. In een vreemde keuken moet je eerst zoeken waar al het materiaal ligt. Nu kan ik mijn dag veel beter plannen, ik verlies geen tijd. Ik kan bovendien op heel wat locaties koken, ik heb enkel water en elektriciteit nodig.” “In de kookwagen is er veel opbergruimte, ik heb dus al veel producten mee uit België. Ik ben ook heel tevreden over de huishoudtoestellen van AEG.

De ProCombi Steam Plus gebruik ik voortdurend, ik laat er bijvoorbeeld ook deeg in rijzen. Ik sta in de kookwagen vanaf zes uur ’s ochtends om het ontbijt klaar te maken voor de renners, nadien rijd ik ermee naar het volgende hotel waarna ik aan het avondeten begin. De werkdag stopt rond elf uur ’s avonds. Deze kookwagen is als het ware mijn thuis gedurende de Tour.”

Bent u fan van gezond en lekker eten? Klik dan hieronder en ontdek enkele recepten door Carol bereid voor de renners van het team Lotto Soudal.