Martine Fallon, De keuken van de Energie

Martine Fallon

"Martine Fallon biedt met haar ‘Keuken van de Energie’ een nieuwe manier om aandacht te besteden aan voeding, niet alleen door de beste ingrediënten te selecteren, maar ook door te kiezen voor de meest geschikte combinaties en bereidingswijzen. Een keuken gericht op het bereiken van een optimale fysieke en mentale gezondheid dankzij gezonde, evenwichtige en verkwikkende voeding. Dit alles met een bewustzijn van de voedselkwesties voor het behoud van onze planeet.

Om haar Energiekeuken voor iedereen open te stellen, verzorgt Martine Fallon kookworkshosp in haar Cooking Studio te Brussel, uitgerust met AEG toestellen. Detoxkuren en gastentafels worden eveneens door Martine Fallon aangeboden. "

Martine Fallon, De keuken van de Energie

Dankzij continue innovatie ontwikkelt AEG toestellen die zo nauwkeurig mogelijk op de behoeften van de consument worden afgestemd. Door deze gemeenschappelijke waarden en gedeelde visie op “de keuken” was het logisch dat AEG en Martine Fallon partners werden!

Al vele jaren is het merk AEG sterk aanwezig en zeer actief op de Belgische culinaire scène. Het is het eerste merk dat reeds meer dan tien jaar geleden een combinatie van de traditionele oven en de stoomoven op de markt lanceerde – de SteamBoost oven. 

De voordelen van koken met stoom en lage temperatuur zijn ondertussen goed ingeburgerd, maar het merk AEG was destijds de pionier op dit gebied. 

We zijn ervan overtuigd dat het geheim van gezonde en lekkere gerechten in de keuze en behandeling van delicate ingrediënten ligt. Respect voor het product is van fundamenteel belang, in het bijzonder tijdens het koken opdat alle voedingswaarden van de ingrediënten, zoals bijvoorbeeld vitaminen en aminozuren, behouden blijven. 

Dankzij continue innovatie ontwikkelt AEG toestellen die zo nauwkeurig mogelijk op de behoeften van de consument worden afgestemd. 

De keuken van de energie gebruikt de beste ingrediënten (diegene die helpen tegen oxidatie), combinaties en de meest optimale kookmethodes. 

Al deze tips, trucs en recepten, ontwikkeld door Martine Fallon, kunnen niet herleid worden tot een dieet maar zijn een vernieuwde aanpak voor je dieet op basis van energie, anti-veroudering, anti-kilo en anti-depressie. 

Door deze gemeenschappelijke waarden en gedeelde visie op “de keuken” was het logisch dat AEG en Martine Fallon partners werden. Wij grepen de kans om bij de opening van haar nieuwe culinaire werkplaats te Ukkel, in het zuiden van Brussel, twee van haar mooie ruimtes uit te rusten voor workshops met onze high-end toestellen. 

Er worden talrijke Franstalige culinaire activiteiten georganiseerd. . 

Lees meer op http://www.martinefallon.com/.

Meer lezen