Kookplaat toont bericht A

Laatst bijgewerkt 14/01/2021 13:00

Probleem

• Kookplaat/fornuis toont bericht A. Het geeft aan dat de automatische opwarmfunctie is ingeschakeld.

Geldt voor

• Elektrische kookplaat
  • Vrijstaand fornuis met elektrische kookplaat
  • Inductiekookplaat
  • Vrijstaand fornuis met inductiekookplaat

Oplossing

1. Als u deze functie activeert, kunt u in een kortere tijd een noodzakelijke warmte-instelling verkrijgen.

De functie stelt de hoogste warmte-instelling voor enige tijd in en gaat dan naar de juiste warmte-instelling. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.