Er komt tijdens het braden in de oven water op de keukenvloer

Laatst bijgewerkt 23/07/2020 15:31

Probleem

  • Er komt tijdens het braden in de oven water op de keukenvloer.


Geldt voor

  • Oven

Oplossing

  1. Gebruik slechts een beperkte hoeveel water tijdens het braden. Niet meer dan 200-400 ml.
  2. Gebruik bij gerechten die veel vocht bevatten boven en onder warmte in plaats van hete lucht.
  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • Bij gebruik van te veel water tijdens het braden, kan leiden tot een te vochtige ovenruimte met als gevolg dat er water uit de deur kan lopen.
  • Bij circulerende hete lucht wordt er meer stoom veroorzaakt in de oven ruimte, dan bij boven en onder warmte.
Boek een technieker
Boek een technieker

Maak een afspraak met één van onze gekwalificeerde AEG techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.