Wat zijn de leveringsopties?

Laatst bijgewerkt 3/08/2023 11:08

Probleem

Wat zijn de leveringsopties?

Oplossing

Thuislevering op afspraak
Grote huishoudtoestellen, airconditioners, luchtreinigers en robotstofzuigers leveren we, enkel in België, gratis bij je thuis tot de drempel van je woning.
Zo snel mogelijk, nadat je bestelling geplaatst is, contacteert onze klantendienst je telefonisch om een afspraak vast leggen voor de levering.
De leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag tussen 6 u en 14 u.
Alle toestellen worden geleverd door een AEG-installatieteam van 1 of 2 personen.

We leveren je toestel tot aan de drempel van je woning.
Woon je in een appartementsgebouw zonder lift? Dan leveren we via de trap tot en met de derde verdieping tot aan jouw voordeur. Voor leveringen vanaf de vierde verdieping zonder lift, vragen we je om zelf op eigen kosten een externe lift te voorzien.
Let op, toestellen hoger dan 1m60 leveren we niet via de trap en moeten via een ruime lift geleverd worden.
Gelieve ook op voorhand te controleren of de toegang (deur, lift, trap, inkomhal,...) voldoende breed en hoog is. Zo kunnen we de veiligheid van zowel jouw toestel als ons intallatieteam garanderen.


Pakketlevering aan huis via DHL
Kleine huishoudtoestellen, stofzuigers en accessoires worden via pakketlevering bij jou thuis bezorgd. Daarvoor zorgt DHL in heel België van maandag tot vrijdag.
Ten laatste 2 werkdagen nadat je bestelling geplaatst is, levert DHL je pakket.
Bestel je voor 15 u, dan wordt je pakket de volgende werkdag geleverd.
Plaats je een bestelling in het weekend of op een feestdag? Deze bestelling zal binnen 2 werkdagen bij je thuis geleverd worden.

Wanneer je pakket onderweg is, ontvang je van DHL via e-mail een Track&Trace link om de status van je bestelling op te volgen. Voor bestellingen van minder dan 50 euro (kortingen inbegrepen) geldt er een leveringskost van 5,95 euro.


Vragen of opmerkingen?
Mail naar consumersales.be@electrolux.com of bel 02/716.26.18