Je gids bij hulpstukken voor de stofzuiger

Laatst bijgewerkt 16/07/2020 10:49

Heb je je ooit afgevraagd waar al die borstels voor dienen die bij je stofzuiger worden geleverd? Maak dan kennis met je nieuwe beste vrienden. Ze zijn speciaal ontwikkeld om veel reinigingstaken in huis lichter te maken.AEG 3-IN-1 HULPSTUK

Sommige van onze stofzuigers worden met één enkel hulpstuk geleverd. Maar geen nood - dat hulpstuk kan alles, net zoals een Zwitsers zakmes. Het beschikt over drie hulpstukken in één - een afstofhulpstuk, een spleethulpstuk en het kan zelfs worden uitgevouwen tot een textielhulpstuk. Zodat je over alle hulpstukken beschikt om je woning kraakhelder te houden. Maar waar dienen ze voor?


STOFVERWIJDERINGSELEMENT

Laten we beginnen met het stofverwijderingselement. Dit is het perfecte hulpstuk om de moeilijkere plaatsen te bereiken. Met zijn zachte haren is het ideaal om stof van vensterbanken, lampenkappen, plinten enz. te verwijderen. Je kan het ook gebruiken om meubels en andere items of voorwerpen die makkelijk krassen, af te stoffen.


SPLEETHULPSTUK

Zoals je misschien al hebt geraden, is het spleethulpstuk ontworpen om in nauwe openingen te komen waar andere hulpstukken gewoon niet kunnen komen. Het is ideaal om in hoeken te reinigen, rond radiators en zelfs tussen sofakussens.


HULPSTUK VOOR STOFFEN

Het hulpstuk voor stoffen helpt je meubilair om er als nieuw uit te zien. Met zijn ingebouwde pluizenstrook verwijdert het vuil, stof en haren van alle textieloppervlakken.

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.