Advies - Hoe de onderste sproeiarm in mijn vaatwasser vervangen? (video)

Laatst bijgewerkt 30/07/2021 10:42

Probleem

• Hoe de onderste sproeiarm in mijn vaatwasser vervangen?

Geldt voor

• Vaatwasser

Oplossing

Raadpleeg de instructievideo:

1. Koppel het apparaat los.
  2. Schuif de onderste korf naar buiten.
  3. Klik de oude sproeiarm op zijn plaats en trek hem eruit.
  4. Klik de nieuwe sproeiarm stevig op zijn plaats.
    • Reserveonderdelen, accessoires en verzorgingsproducten zijn beschikbaar in onze webshop.
    • Kijk naar de PNC (productnummercode) van uw toestel en voer deze in de zoekmachine van de webshop in om de juiste en originele reserveonderdelen voor uw apparaat te vinden.

Lees ook dit artikel: Hoe de sproeiarmen van je vaatwasser reinigen, demonteren en monteren?

Boek een technieker
Boek een technieker

Maak een afspraak met één van onze gekwalificeerde AEG techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.