Houd je outdoorkleding waterproof

Laatst bijgewerkt 23/07/2020 17:16

Zorg dat je buitenkleding waterbestendig blijft

Specifiek ontworpen AEG-cycli voor outdoorkleding op zowel je wasmachine als je droogkast, werken samen om de waterbestendigheid van je kledingstukken te herstellen. Dit maakt het reinigingsproces naadloos en moeiteloos, zodat je langer kunt genieten van je outdoorkledingstukken.


1. Hoe kan je je waterbestendige kleding herstellen

De ademende capaciteiten verdwijnen na een tijd. Maak eerst de zakken leeg, rits de jas dicht, sluit alle zakken en flappen.


2. Kies je wasmiddel zorgvuldig

Voeg vloeibaar wasmiddel toe aan het hoofdcompartiment (1) en het waterafstotende middel aan het wasverzachtercompartiment (2) om waterafstotendheid in een kledingstuk te introduceren of te herstellen in de laatste spoelbeurt. Vermijd waspoeder, wasverzachter of bleekmiddel.


3. Programma voor outdoorkleding

Stel de wasmachine in op het Outdoor-programma. Als je geen outdoorkleding-programma op je wasmachine hebt, zorg er dan voor dat je een extra spoelbeurt aan je cyclus toevoegt.


4. Droogkast

Vervolgens kan je de jas rechtstreeks in de droogkast plaatsen met ons speciale Outdoor-programma. De combinatie van twee elementen: juiste temperatuur en tijd herstelt de waterafstotende capaciteiten.


Nieuw en innovatief Outdoor-programma van het AbsoluteCare-systeem biedt betere bescherming dan aan de lucht drogen

Met ons AbsoluteCare-systeem blijft de waterafstotendheid van je gespecialiseerde outdoorkleding behouden en wordt deze hersteld, beter dan wanneer je je kleding aan de lucht laat drogen. DelicateCare past de temperatuur en beweging van de trommel aan om de stoffen in outdoorkleding te beschermen, zodat ze de juiste hoeveelheid warmte krijgen.

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.