Dekbedden en donsjassen wassen

Laatst bijgewerkt 23/07/2020 17:19

DEKBEDDEN EN DONSJASSEN WASSEN

Als je goed voor je dons zorgt, zal je dons voor jou zorgen. Het toevoegen van drogerballen aan de trommel van onze droogkasten voorkomt dat veren in de hoeken van je jas samenklitten. Zo blijft jouw donsjas overal even warm en comfortabel.


1. Gebruik lage temperaturen voor dons

Was je dons op een lauwwarme, zachte cyclus en gebruik een extra spoelcyclus om sporen van wasmiddel te verwijderen.


2. Bescherm het oppervlak van je donsjas

Was je dons apart van andere kledingstukken met lege zakken, gesloten velcrobandjes en ritsen dicht om beschadiging te voorkomen
3. Donskussens, dekbedden en jassen in de droogkast

Gebruik het wolprogramma voor de beste resultaten Als je droogkast geen wolprogramma heeft, kies dan een lange cyclus op een gemiddelde temperatuur en gebruik wasdrogerballen om ervoor te zorgen dat het er pluizig en heerlijk ruikend uit komt. Haal het wasgoed er pas uit als het 100% droog is.


3DSCAN TECHNOLOGIE. PRECISIE DROOGTECHNIEK

Beleef een uitgebreide droogprestatie met de unieke AEG 3DScan technologie. Het meet vocht diep in kleding, met behulp van sensoren om vocht tot op 5 centimeter diep in de kleding te detecteren. Wanneer traditionele droogkasten zouden aangeven dat de jas droog is, gaat 3DScan door totdat zelfs dikke gelaagde kledingstukken zorgvuldig zijn gedroogd - zonder extra droging aan de lucht. Hierdoor behoudt de jas zijn uiterlijk en geeft hij tot 30% hogere thermische isolatie in vergelijking met gewoon aan de lucht drogen.

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.