Fleece wassen

Laatst bijgewerkt 12/03/2021 10:09

Geef je fleece de best mogelijke zorg en was deze thuis. De beste resultaten komen van een warme wasbeurt met een mild wasmiddel en geen wasverzachter. Fleece is goed in het absorberen van water, dus zorg ervoor dat je de extra spoeloptie selecteert om alle wasmiddelresten te verwijderen.


1. Een goede voorbereiding

Maak alle zakken leeg en sluit alle velcrobandjes en ritsen voordat je je jas wast en droogt.
2. Was fleece met synthetische stoffen

Was je fleece niet met katoenen kledingstukken omdat deze pluizen produceren. Was in de plaats met andere synthetische kledingstukken zoals polyester en nylon. Check het waslabel voor de juiste temperatuur (best niet meer dan 30° of 40°). Was de fleece kleding met een mild wasmiddel en gebruik geen wasverzachter.3. Gebruik geen strijkijzer voor fleece, gebruik stoom

Droog je jas in de droogkast op een sport- of synthetisch programma. Niet strijken. Gebruik in plaats daarvan een stoomprogramma om kreuken te verwijderen en je fleece op te frissen.

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.