Hemden wassen - drie tips

Laatst bijgewerkt 23/07/2020 17:24

HEMDEN WASSEN - DRIE TIPS

Generaties lang zijn trends opgekomen en opnieuw verdwenen, maar de witte hemden zijn altijd in de mode geweest. Het is nu eenvoudig om een hemd er fris, wit en op zijn best uit te laten zien zonder droogkuis.


1. Controleer het etiket

Alvorens te wassen, dien je de knopen van je hemd dicht te maken, ook die van de manchetten en de kraag. Controleer de aanbevelingen op het etiket voor de beste temperatuur en basisverzorgingsrichtlijnen.


2. Kies je wasmiddel zorgvuldig

Om je hemd er als nieuw uit te laten zien: gebruik wasmiddel dat bleekmiddel bevat om je witte was écht wit te houden.


3. Zorg voor voldoende ruimte

Zorg dat de tussenruimte tussen je kleding en de bovenkant van de trommel ongeveer zo breed is als je hand. Op die manier bescherm je jouw kleding tegen wasmiddelresten veroorzaakt door een te vol geladen trommel.


JE HEMDEN ALS NIEUW

Je favoriete hemden maken veel mee. Het dagelijkse intensieve gebruik verstoort het frisse gevoel waar je van houdt. Om dat frisse gevoel in slechts 30 minuten terug te krijgen, zorgen onze wasmachines met Prosteam ervoor dat de vezels zich ontspannen en dat geuren verdwijnen. Zo krijg je het onschatbare gevoel van zacht, schoon katoen terug. Als je machine een PlusSteam-optie heeft, eindigt het een wascyclus met stoom, waardoor kreuken met een derde worden verminderd en je dus minder strijkwerk hebt.

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.