Mijn AutoDose wasmachine verbinden met de My AEG Care app

Laatst bijgewerkt 9/04/2021 10:33

Startgids MY AEG CARE app voor het gebruik van connectiviteit

1. Start My AEG Care-app. Selecteer land en taal. Maak een account aan. Open het tabblad 'Apparaten'. Het tabblad 'Apparaten' bevindt zich in het bovenste menu (Android) of onderste menu (iOS).

2. Selecteer 'Apparaat toevoegen'.

3. Kies het toestel dat je wilt verbinden. Als je apparaat Bluetooth ondersteunt, zorg er dan voor dat het is ingeschakeld.

4. Hou de naam en het wachtwoord van je thuisnetwerk bij de hand.

5. Schakel wifi in op het toestel. Raadpleeg het gedeelte 'WiFi-connectiviteit' in de gebruikershandleiding.

De startgids heeft een algemene opzet, maar bepaalde stappen zijn alleen van toepassing op: Apple iOS (6A+6B) of Android OS (7).

Als je Apple gebruikt en jouw toestel Bluetooth ondersteunt, volg dan volgende stappen:

6A. Kies jouw apparaat (AJ_) op het scherm en druk op Doorgaan.

6B. Geef na de verbinding je wifi-inloggegevens op.

Als je Apple gebruikt, maar je toestel alleen wifi ondersteunt, volg de volgende stappen:

6A. Verbind de wifi van jouw apparaat. Druk op de 'Home' knop om de app te sluiten.

6B. Ga naar Instellingen in iOS en open wifi. Maak verbinding met het AJ_ * -netwerk en ga terug naar de My AEG Care-app.

7. De app maakt verbinding met jouw toestel.

8. Selecteer het netwerk waarmee je jouw toestel wilt verbinden en voer het wachtwoord in.

9. Zodra het netwerk is geconfigureerd, kan je jouw toestel een naam geven.

Gefeliciteerd! De verbinding is gemaakt en je kan de My AEG Care-app met je toestel gebruiken.

Start Gids Connectiviteit

Ontdek wasverzorging op maat met de My AEG Care-App. Verbind en bedien je wasmachine en/of droogkast van waar je wilt en ontvang een melding wanneer de was klaar is. Voer in de Care Advisor textielsoort, kleur en vuilgraad in en ontvang aanbevolen was- en droogprogramma's, zelfs voor je delicate en speciale was dat extra zorg nodig heeft. Sla je favoriete programma’s op, krijg meer inzicht in waslabels en toegang tot aanvullende instellingen en functies. My AEG Care-app: een snellere en slimmere manier om met behulp van je smartphone voor je kleding te zorgen.

AutoDose-lade

Voor de beste resultaten gebruik je wasmiddel en/of wasverzachter in de AutoDose-compartimenten. Er zijn 2 compartimenten voor het handmatig doseren van waspoeder of specifieke wasmiddelen/toevoegingen (bijvoorbeeld impregneermiddel voor waterdichte materialen of kleding die extra zorg nodig heeft).

Meldingen

Als de wasmachine met de app is verbonden, ontvang je een melding wanneer het tijd is om wasmiddel en wasverzachter bij te vullen - zo zit je nooit zonder.

Hoe gebruik je de AutoDose wasmachine met standaard wasmiddel?

Hoe gebruik je de AutoDose wasmachine met extra geconcentreerd wasmiddel?

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.