Hoe wol wassen?

Laatst bijgewerkt 23/07/2020 17:23

HOE WOL WASSEN

Wol is een fantastische investering als je er goed zorg voor draagt, omdat het jaren mee kan gaan. Volg dit advies om je wol langer te laten meegaan, ongeacht of het om een luxueuze jas of een gewone trui gaat.


1. Wol wassen in je wasmachine.

Als je wasmachine geen wolprogramma heeft, is het aan te raden om de koude wascyclus te gebruiken voor 'alleen handwas'. Was je wol altijd binnenstebuiten.


2. Kies je wasmiddel voor wol zorgvuldig

Vermijd agressieve wasmiddelen, 'bio' wasproducten die enzymen bevatten, of wasproduct met bleekmiddel. Gebruik een wasmiddel specifiek voor wol.


3. Wollen kledingstukken correct opbergen

Berg je truien plat en opgevouwen op om ze te beschermen tegen uitrekken. Als je je kledingstukken moet hangen, gebruik dan speciaal ontworpen gebreide kledinghangers om ze maximale ondersteuning te geven.


JE WOL IN DE DROOGKAST

Je kan je wol in de droogkast drogen om het in een fantastische staat te houden. AbsoluteCare droogkasten bieden een unieke cyclus voor wol. De speciale trommelsnelheid zorgt ervoor dat je wol vlak tegen de zijde van de trommel blijft zitten. Dit levert resultaten op die net zo goed zijn als plat drogen. Dus je kleding zal gegarandeerd niet krimpen en de wol is beschermd tegen uitrekken en pluizen.

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.